Trygge Insektmidler

December 24

Trygge Insektmidler


Enten du ønsker å hage i fred uten stadige avbrytelser fra insekter, eller du tar familien inn i skogen og ønsker å unngå flått og andre bitende skadedyr, må du bruke et insektmiddel. Myggmidler holde insekter unna og hindre biting, men det er mange å velge mellom. Myggmidler på markedet kan være for sterk for barn eller for personer med sensitiv hud, så vurdere hva trygge alternativer er der ute.

DEET

DEET, kjent vitenskapelig som N, N-dietyl-m-toluamide, er et kjemisk stoff som er testet og godkjent som en trygg insektmiddel for voksne og barn. Men hvis du er bekymret for bruken av kjemikalier på barn, velger en frastøtende med en relativt lav konsentrasjon av DEET. Bruker en 10 prosent til 30 prosent konsentrasjon av DEET, med enda lavere konsentrasjon hvis barna vil bare være ute for en time eller to. Påfør DEET bare en gang om dagen.

Picaridin

Picaridin er kjent vitenskapelig som 2- (2-hydroxyethyl) -1-piperidinkarboksylsyre 1-metylpropylester og også under handelsnavnet KBR 3023. Ifølge US Environmental Protection Agency, er det effektivt mot bitende fluer, lopper, flått, chiggers og mygg. Det er vanligvis administreres som en spray, og det er nesten luktfri, som gir den en fordel over musky lukt produsert av DEET. Den har også en mindre fettete følelse enn DEET.

Olje av Lemon Eucalyptus

Olje av sitron eukalyptus er rapportert å være like effektivt som lave konsentrasjoner av DEET, i henhold til EPA. Det kan være avledet fra eukalyptus planten eller det kan bli syntetisert for kommersiell produksjon. Det er mildere mot huden enn DEET, og den har også en hyggelig sitrus duft. Ikke bruk den på barn som er yngre enn 3 år gammel. Når du velger en insektmiddel med olje av sitron eucalyptus, velg en som har en 30 prosent konsentrasjon av sitron eucalyptus.

Hjemmelaget Insect Repellent

Du kan også lage din egen insektmiddel bruke eteriske oljer og vann. Mix 6 dråper peppermynte, 6 dråper tea tree olje og 9 dråper eucalyptus radiata olje med 8 oz. av vann. Hell blandingen i en sprayflaske og spray det direkte på huden og klærne. Ikke bruk ufortynnet eteriske oljer til dette formålet som de kan brenne huden.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com