Snøball Bush Needs

November 23

Det vitenskapelige navnet på snøballen bush er Krossved med ulike navn Roseum. Dette er en løvfellende busk innfødt til Europa. Tidlige kolonister brakte den til Nord-Amerika. Det ble en favoritt plante fordi det er veldig lett å vokse. Busken vokser 10 til 12 fot høye med overordnede stammer som 4-tommers lange grønne blader med en grov tekstur og tre lapper, lik de av en Maple Leaf, vokse. Blomstene blomstrer i klynger, først i lys grønn, og deretter videre til hvitt eller elfenben. Noen har en rose fargetone. Blomster vises på våren og varer bare to til tre uker.

geoteknikk Krav

Snøball Bush har noen grunnbehov. Det er tilpasningsdyktig til de fleste jordtyper, men liker godt drenerende, rik jord. For gode resultater, grave i en 2-tommers lag av kompost i jorda ved planting området før planting bushen.

Sunlight Krav

Snowball busker vokser godt i full sol til delvis skygge. Blomstene er mer energisk og rikelig den mer sollys de mottar. De i delvis skygge fremdeles blomstrer relativt godt.

temperatur~~POS=TRUNC

De fleste av de opprinnelige amerikanske koloniene var i områder med kalde vintre. Enhver plante brakt over fra Europa måtte tåle kulde og snøball busker gjorde. Busker plantet i sørlige områder dra nytte av skygge under den varmeste delen av dagen beskytte dem mot høye temperaturer.

vann Krav

Snowball busker gjøre det bra når jorden holdes fuktig hele tiden, men ikke vannmettet. Anlegget er tørke tolerant og kan gå flere dager i varmt vær uten vann.

nødvendig vedlikehold

Snøball Bush krever lite vedlikehold. Klemming sine blomster etter at de visne holder bush ryddig, men forlater brukte blomstrer alene ikke skader bush fordi anlegget er sterilt og ikke produserer bær eller frø. Avskårne blomster som henger til tørk gjøre god filler for tørre blomsterdekorasjoner. Snowball busker trenger litt beskjæring hver gang en stund å holde sin form og hindre dem fra å bli for tett og skyggelegging seg i løpet av sommeren. Beskjære planten før bladene vises på våren eller rett etter blomstring ved å kutte greiner eller kvister opp til en Y i grenen. Dette åpner bushen for bedre luftsirkulasjon og tynner ut tetthet. Fjern den eldste stammer og greiner første. Ta greiner som er for lange tilbake til over eller under en knopp. Dette sørger for mer vekst og gjør busken ser mer frodig og full.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com