Hvordan Beskjær Josephs Coat

December 8

Josefs kjortel er en kultur av klatring rose som har fått navnet sitt fra den bilblical historien om Josefs kjortel med mange farger. Den Josefs kjortel lever opp til navnet sitt ved å produsere en overflod av flerfarget roser. Denne hurtigvoksende plante kan trenes til å vokse opp et espalier. For minst de første to år med vekst, din Josefs kjortel roser sende opp noen lang klatring stilker som trenger opplæring, men ingen beskjæring. Når du har din Josefs kjortel opplært til der du vil at den skal vokse, er det på tide å begynne beskjæring for å oppmuntre den til å vokse og blomstre til etter beste evne.

Bruksanvisning

En sviske alt, men 3-5 av Josefs kjortel sterkeste, mest produktive canes våren fabrikkens andre året. Klipp dem av på bakkenivå med beskjæringssakser og trekke dem av espalier. De resterende canes gi den viktigste rammen av Josefs kjortel form for resten av sitt liv. Begrense antall stokker oppfordrer den til å blomstre mer frodig og produsere tykkere vekst.

2 Beskjær terminal 2 føtter vekst på slutten av rørene som gjenstår. Dette oppmuntrer stilkene til å produsere skudd.

3. Skjær av en tredjedel til halvparten av lengden av de nyeste skuddene i den tredje fjær. Denne forkorting sviske oppfordrer skuddene til å produsere frodig og fylle ut anlegget.

4 Prune Josefs kjortel roser når de visne. Gjør beskjæring kuttet ved foten av blomsten, en tomme eller så ned i stammen. Fjerne de brukte roser oppfordrer Josefs kjortel til å produsere flere blomster senere i år.

5 rydde opp i Josefs kjortel hvert år tidlig på våren. Sviske noen døde eller syke shoots eller stokker på sin base eller 1/4 tomme over en knopp eller forgrening skyte.

6 Beskjær altfor lange skudd ned til passende lengde tidlig på våren, når temperaturen begynner å varme. Gjøre kutt 1/4 tommers over nærmeste forgrening stilk eller skyte.

7 Fjern de eldste skuddene når ditt Josefs kjortel har dekket espalier til din tilfredshet. Gjør beskjæring kutt i sommer etter at Josefs pelsen siste blomstene har falmet. Skjær samme antall gamle skudd som nye skudd som har vokst i. På denne måten vil du ende opp med omtrent samme antall sunne, produktive stammer, år etter år. Gjenta trinn tre om våren etter at de nye skuddene har vokst i ett år for å oppmuntre dem til å blomstre frodig.

Hint

  • Etter de tre første årene med trening beskjæring, Josefs kjortel roser bare må deadheaded og rengjøres hvert år.
  • Bruk tykke skinn hagehansker når du håndterer Josefs kjortel; disse skjønnhetene har massevis av torner.
  • Ikke bekymre deg for å gjøre feil. Josefs kjortel roser sprette tilbake lett.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com