Lawn Mower Oppfinnelser

December 7

Lawn Mower Oppfinnelser


Hver vår når gresset begynner å vokse, kommer den uunngåelige dagen når gressklipperen må dras ut fra garasjen for å begynne den ukentlige oppgaven med å klippe gresset. Mens dagens huseiere har råd til det siste innen plenen vedlikehold teknologi, det var en tid da klippe plenen var mye mer av en ildprøve. Tenk deg å bruke en ljå for å trimme gress. Oppfinnere begynte bedre på denne primitive metoden mer enn et århundre siden med en rekke gressklipper oppfinnelser som endret måten du holder verftet ser fint.

Først Gressklipper

I 1827, en ingeniør fra Gloucestershire, England, heter Edwin Beard Budding oppfant den første gressklipper. Dette var den første snelle klipperen som besto av to hjul som er montert på en sylinder som hadde et sett av skarpe kniver langs kantene. Brukeren presser mannen drevet gressklipper på hjulene å rotere en sylinder. Bladene på sylinderen deretter klippe gresset på en fast høyde.

Selv Budding patenterte den første gressklipper i 1830, var det ikke en amerikansk patent på et lignende produkt før i januar 1968 når Archimedean Gressklipper Selskapet ble dannet, ifølge Enchanted Learning nettstedet.

Først Modern Push Mower

En mann ved navn Warren B. Goodall fra Warrensburg, Missouri, var den første personen til å komme opp med den type gressklipper som er mest populære i dag. Forbrenningsmotor-drevet push klipperen ble først opprettet i 1939.

Motoren på Goodall er klipperen ble drevet av bensin. Denne kraftige motoren vil spinne bladene i en jevn hastighet inne i huset av klipperens dekk. Motoren ble montert på toppen av dekket og fire justerbare hjul støttet hele enheten, slik at brukeren kan velge høyden hvor han ønsket å klippe gresset. En lang håndtak gjort det enkelt å gå bak mens du står rett opp. Motor kontroller ble også beleilig plassert på håndtaket, ifølge National Garde Association nettsted.

Først Riding Mower

Thomas Grønn produserte den første kjededrevet gressklipper i 1859. Disse gressklippere ble selvgående, men de banet vei for fødselen av den første riding klipperen. Kort tid etter slutten av første verdenskrig, JP Engineering i Leicester, England, utviklet en populær og ganske stor kjede-drevet modell basert på en tidligere, original design som folk kunne stå på og styre samtidig er trukket av et dyr som en hest . Denne oppfinnelsen er teknisk den første riding klipperen noensinne oppfunnet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com