Sheet Metal Spännverktyg

October 24

Sheet Metal Spännverktyg


Plate metall klem gjøres ved krymping verktøy. Krympeverktøy bli med biter av metall sammen for å gjøre deler av duct arbeid. Duct arbeid brukes til oppvarming og kjøling systemer. Krympeverktøy gir lekkasjefrie forbindelser i duct arbeid, noe som gjør oppvarming, air-condition og ventilasjonsanlegg arbeide effektivt. Tradisjonelle krympehåndverktøy er bransjestandarden og det beste valget av de fleste metall mekanikk.

Klein

Klein 86550 fem Blade Crimper gir fabrikken presisjon fordypninger i runde kanal og komfyr rør med en klemme av håndtaket. Den har en sammensatt-giring mekanisme og kraftig kjeve håndtak kobling for enkel bruk og konsistente crimps. All-stålkonstruksjon, vinyl håndtak og fornikling gi brukervennlighet med holdbarhet som trengs for lang levetid.

Malco

Den Malco C5 Pipe Crimper er en fem-blad presstangen. Den produserer lengre krusninger som er grunnere, noe som resulterer i en tettere tilpasning forbindelse mellom metall-rør og kanalsystem. En strammere passende forbindelse betyr en mer lekkasjesikker forsegling mellom stykker. Den Malco C5 har karbonstål kniver, et sammensatt innflytelse mekanisme, fjæraktiverte håndtak og vinyl polstret håndtak. Den fornikling gir overlegen motstand mot elementene, noe som gir lenger levetid for verktøyet.

Den opprinnelige

The Original Låse Blikk Tools-8R gjør metall krymping jobber lettere. Turn-skruen funksjonen justerer trykket til å passe på arbeid og forblir justert til jobben er gjort. The Original er laget av varmebehandlet stål legering, som gir maksimal holdbarhet. The Original har også en bevoktet utgivelse trigger, som hindrer verktøyet fra uhell slippe.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com