Hvordan du driver en Hoover Steam Vac Spot Carpet Cleaner

October 20

Hoover Steam Vac Carpet Cleaner er et svært nyttig maskin for tepperens. En av de hyggeligste funksjonene er at maskinen er ferdig montert når du tar den med hjem eller få den levert til deg. De fleste teppe rengjøringsmidler kreve noen form for montering og mange kan være svært omfattende. Håndtaksdelen brettes ned rundt bunnen av maskinen, noe som er praktisk når du bare har en liten lagringsområde. Maskinen veier totalt 24 pounds, så det er litt tyngre enn en vanlig støvsuger, men det er ikke noe du vil bruke daglig.

Bruksanvisning

1 Trekk i håndtaket på Hoover teppe renere til ønsket lengde etter skyve kragen A til B, og sørge for at når du står rett at håndtaket nivået er behagelig for deg. Dette er viktig for å unngå rygg og hofte belastning. Fjern vanntanken ved å trekke forsiktig på tanken håndtaket. Når du har fjernet tanken, snu den opp ned og skru av tanklokket.

2 Fyll tanken med vaskemiddel, og fyll den resten av veien med varmt vann fra springen til linjen viser; pass på å ikke overfylle som det kunne lekke ut og gjøre litt av et rot. Sett på tanklokket, og sørg for at den er tett lukket. Sett tanken tilbake på maskinen, og at den er helt låst på plass. Plugg i maskinen, og deretter presse avtrekkeren på håndtaket for å løse løsning på teppet som du skyver renere fremover og trekk den bakover sakte; slipp på avtrekkeren og skyv maskinen tilbake over det samme området for å få så mye av rengjøringsmiddel opp som mulig fra teppet. Bruk bare en forover og bakover passere per område ved hjelp av avtrekkeren, vil noe mer løsning føre til at teppet blir for vått. Fortsett den samme prosessen til du har rengjort ønsket område av teppet.

3 Tøm tanken ved å fjerne det fra maskinen og helle det skitne vannet i en vask eller badekar. Skyll tanken med rent vann. Plasser beholderen tilbake på maskinen. Fold håndtaket, og lagre på maskinen til du trenger å bruke den igjen.

Hint

  • La teppet tørke helt før du flytter møbler eller noe tungt på den nylig renset teppet. Hvis du har en takvifte i rommet du er renhold, er det en god idé å slå den på full fart etter rengjøring teppet for å hjelpe det til å tørke raskere. Du kan også bruke en etasje fan hvis det ikke er tak vifte i rommet.
  • Vær spesielt forsiktig når du håndterer vaskemiddel som inneholder ingredienser som kan forårsake øye- og hudirritasjon. Hvis det oppstår kontakt, må du skylle øynene med kaldt vann flere ganger. Hvis du søler vaskemiddel på huden, må du vaske det av med kaldt vann. Du kan gjenta dette etter 15 minutter.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com