Funksjon av en Dish Rack

November 19

Funksjon av en Dish Rack


Dish stativer kjøkken tilbehør er ofte funnet i boliger som mangler en oppvaskmaskin, selv om de også kan finnes i ethvert hjem for overløp formål. Deres primære funksjon er å tillate retter som nylig er blitt vasket for å tørke naturlig.

design

En rekke forskjellige utførelser for oppvaskstativer finnes, som skiller seg fra hverandre i retningen som retter som skal tørkes blir opprettholdt, idet materialet av sin konstruksjon (vanligvis stål eller plast, men noen ganger tre), og hvorvidt de få plass til plater og boller bare, eller kjøkkenutstyr også.

Prinsipp

Den grunnleggende ideen bak en rett stativ er at ved å holde bare-oppvasken fra hverandre, mer av skålen overflatearealet eksponert for luft. Denne funksjonen gjør at oppvasken tørke langt raskere enn om de var rett og slett stablet. De fleste oppvask stativene har også et middel for å samle opp vann som drypper fra tørke retter og, ofte, trakt det inn i en tilstøtende vask.

alternative bruksområder

I tillegg til å brukes for å bidra til å tørre retter, er et tomt stativ fatet en felles løsning for å tørke små kluter. Dukene er opphengt tvers over fatet stativet eller henges fra en side for å tillate dem å tørke raskt. I kjøkken som mangler plass, kan rackene også brukes til å lagre retter i lengre perioder av gangen.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com