Hva er Tienshan Sponge stentøy?

November 17

Hva er Tienshan Sponge stentøy?


Tienshan svamp steintøy er et populært samlerobjekt med en utpreget amerikansk utseende. Laget med en svamp grensen, fremkaller Tienshan en skog vinter, med dyr som elg, kaniner og ulv, og en koselig hytte peisen, med bilder av hjerter, epler og pepperkaker. I andre Tienshan steintøy linjer, kuer, kjæledyr, frukt og blomster er blant de fantasifulle og morsomme dekorasjoner som brukes av denne store kinesiske middagsselskap for sin amerikanske steintøy linje.

Tienshan stentøy History

Tienshan håndlagede fulgte buen popularitet satt av country-stil design i amerikansk dekor. Begynnelsen på 1980-tallet, country-stil design streket amerikanske folk håndverk, støvete eller dempede farger og enkle landlige dekorative motiver. Svamp eller sprut keramikk teknikker har en lang historie, som begynner et par hundre år siden i de britiske øyer, og er fortsatt populære blant amerikanske håndverkere. Som mange dekorative trender, har den enorme populariteten til country-stil design redusert med fremveksten av nye smaker, men fortsatt utgjør dekoren grunnlaget for mange hjem.

Finne Tienshan håndlagede nå

En av de omkomne i fylket-stil design er avtagende popularitet har vært bortfallet av enkelte produsenters linjer, inkludert Tienshan produkter. Mange Tienshan steintøy og fine-Kina linjer har blitt avviklet, og Tienshan ser ut til å ha redusert sin amerikanske tilstedeværelsen. Telefoner hadde vært koblet fra og med oktober 2011, og det er ingen online katalog. De største Tienshan produkt oppføringer er på Replacements, Ltd., og er sortert kun alfabetisk og numerisk. Søker kan bli ytterligere komplisert ved Tienshan tendens til å bruke teknikker og favorittmotiv på tvers av både steintøy og porselen linjer.

Søke etter Design Names

De enkle design av Tienshan svamp steintøy er gjentatt i enkle, direkte beskrivende navn. Blant de mest populære navnene er ett ord Dyr, Apple, Hjerter, Wolf og pepperkaker. Noen navn har ordet "Sponge" - for eksempel Svamp Blå hjerter. Andre fremkalle en enkel, rustikk stemning og understreker snørik vinter: Woodland Moose, Holiday Wilderness, Cabin in the Snow, Moose Country, Holiday Pine.

Søke etter Utseende

Tienshan håndlagede tendens til å kombinere to gamle dekorative teknikker, snyltende og spraye, for å lage enkle silhuetter av dyr som bjørner, kaniner, ender og elg, sammen med hjerter og pepperkaker gutter. Apple, kongle og tre design ser ut til å innebære noen maleri samt snyltende, selv om teknikker forbli enkel. Fargene er rustikk: mørk grønn, mørk blå og dempet rødt, ofte monotone på en kremhvit bakken. Wolf og elg skog motivene bruker utelukkende mørk blå og hvit. Shapes er tradisjonelle, med pigmenterte plater, runde boller og mugger, krem-og-sukker sett og dekket smør retter karakteristiske av gammeldags amerikansk middagsservise.

Finne Tienshan Sponge stentøy

Stykker av Tienshan vises jevnlig på store Kina-keramikk erstatning nettsteder. Se på samlesider også. Samlebutikker, loppemarkeder og verksted salg er alle potensielle områder for dette rimelig, lunefull ware opprinnelig innsamlet og misbrukt av et stort antall amerikanske forbrukere.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com