DIY: Argyle malerier

November 29

DIY: Argyle malerier


Malerier legge et kunstnerisk preg til ditt hjem og kan være tilpasset malt for å passe enhver dekor eller tema. Argyle er kjent for sin sofistikerte, klassiske utseende og er ofte brukt i tekstiler og tapeter å legge drama til et trist rom. Tapet kan være kostbart, tidkrevende og frustrerende. Du kan imidlertid opprette argyle malerier i hjemmet alt på egen hånd ved hjelp av maling og litt nøye planlegging. Hvis du følger noen viktige skritt og bruke de riktige verktøyene, kan du imponere venner og familie, og gran opp hjemme med argyle veggmalerier.

Bruksanvisning

1 Klargjør veggene ved å fylle noen hull med gips sammensatte og en sparkel. Sand ned de skarpe kantene med sandpapir. Påfør to strøk av latex primer til veggene, slik at hvert strøk tørke godt før du påfører neste.

2 Sett en base coat på veggene i latex maling i den fargen du ønsker med en maling valse og en maling skuffen. Påfør to strøk og la hver tørke grundig.

3 Tape av diamanter på veggene ved hjelp av malerens tape. Tape av tre diamanter ned og seks diamanter over hele veggen. Dette vil gi deg tre rader med seks. Begynn med den øverste raden med diamanter. Bruk en linjal og en konstruksjon annet vinkelmåler for å sikre at hver vinkel på hver rute er det samme. Tape hver påfølgende rad direkte under den forrige. Toppen av hver rute skal starte på bunnen punktet av diamanten over den.

4 Velg to latex maling farger som er annerledes enn base pelsfargen. Male diamanter i henhold til deres kolonne fra topp til bunn. Maling kolonnene med vekslende farger til hver rute er malt. For eksempel, hvis du har valgt fargene lilla og gult, ville du male den første kolonnen av diamanter lilla og neste gule og holde vekslende etterhvert. Påfør to strøk med maling og la dem tørke grundig.

5 Tape off striper bruker malerens tape ved å krysse gjennom diamantene du malte. Stripene skal danne diamanter av sine egne som de kjører gjennom sentrum av hver av de store malte diamonds.The stripene skal være tynn og tapet av accordingly.This er hva fullfører argyle mønster.

6 Maling stripene bruker et medium flat børste og en lateksmaling i fargen du ønsker. Velg en farge som sterkt kontrast de andre fargene i argyle mønster, så stripene er fet og skiller seg ut. La malingen tørke grundig.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com