Slik feilsøker en Bissell ProHeat 64D9 Series

October 19

Slik feilsøker en Bissell ProHeat 64D9 Series


Bissell ProHeat 64D9 bruker en kombinasjon av varme, renhold formel vaskemiddel, børste agitasjon og sug til å rengjøre tepper og tepper. Maskinens innebygde varmemekanisme varmer vann fra springen, og maskinens fjæring gjør at børstene til å flyte over all teppe høyder. Problemer med ProHeat 64D9 kan være relatert til varmeindikatoren ikke kommer på, redusert eller ingen spray, og renere ikke plukke opp vaskemiddel. Slike problemer kan løses ved å følge noen feilsøkingstrinn.

Bruksanvisning

1 Vri varmeren bryter og strømbryteren hvis varmen indikatorlyset ikke kommer på. Ovnen bryteren er på siden av maskinen.

2 Fyll blæren med rent, varmt vann fra springen og vaskemiddel hvis det har redusert spray. Bruke varmt vann fordi den bissell vil bare varme til 25 grader mer enn det i blæren. Slå av strømbryteren, og setter inn igjen tanker om spray stopper helt. Prøv å slå av strømbryteren i et minutt, og slå den på igjen, og trykk deretter på avtrekkeren. Dette vil prime pumpen.

3 Sett "ReadyTools" ringe til riktig innstilling for rengjøring jobben hvis støvsugeren ikke vil plukke opp løsningen. Bruk enten gulv rengjøring innstillingen, eller verktøy innstilling, avhengig av om du bruker verktøy eller ikke.

4 Juster vinkelen på verktøyet og trykk ned hvis Bissell ProHeat 64D9 fortsetter å mislykkes i å plukke opp løsningen. Kontroller at den avtakbare munnstykket er på riktig ved å heve fronten av maskinen til å stille opp i sporene på undersiden av maskinen med krokene på munnstykket. Fest på basen først og deretter munnstykket inn i sin posisjon.

Hint

  • Scotchguard brukes til å kreve tepper renses av en profesjonell til å opprettholde Scotchguard garanti. Ifølge Bissell, er dette ikke lenger tilfelle, og ved hjelp av en ProHeat 64D9 med Scotchguard produkter vil ikke annullere garantien.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com