Lawn Care Clover Removal

December 16

Lawn Care Clover Removal


Clover, en attraktiv, tre-blader flerårig plante som produserer fuzzy utseende, duftende rosa eller hvite blomster, er en av de vanligste ugress i landet. I motsetning til flere skadelige ugress som invaderer hagen din, kløver tilbyr noen fordeler til gress. Når det blir litt for slitsom og begynner å overskygge plenen din, selv om du kanskje nødt til å ta affære. Heldigvis finnes det noen enkle metoder - både kjemiske og naturlige - for å kontrollere kløver i hagen din.

Clover Fordeler og ulemper

Clover gir nitrogen til jorda, som fordeler de omkringliggende gress, og tiltrekker seg verdifulle pollinatorer, for eksempel bier, til området. Det kan telles på å holde seg frisk, så det er motstandsdyktig mot tørke og sykdom, og ved sin tilstedeværelse er å forebygge mer skadelig ugress i å bevege seg i. Det er tekstur og dyp grønn farge, men vanligvis ikke samsvarer med det omgivende gress, og dens varierende høyde kan gi hagen din en ujevn utseende. Fordi det sprer seg så lett, kan det kjøre forbi gress og fortrenge det ut.

Clover kontroll

Den beste måten å bli kvitt din plen av kløver, i henhold til Blades Lawn Care nettsted, er å vedta en todelt strategi: holde plenen sunt ved å gi den riktig pleie, og spot-target kløver patcher med ugressmiddel. Gjødsle når det trengs, og klippe i en høyde på 2 til 3 inches; et "crew-cut" plen, en gang tenkt å ta motet fra ugress, faktisk fremmer dem. Bruk en bred-blad luke killer som dicamba, som ikke skader gresset, og re-seed de resulterende bare flekker etter behandling.

For en naturlig måte å kontrollere kløver, før oppdateringen av kløver, da kompost for å berike jorda. Plener som kløver konkurrerer med gress er ofte lav i nitrater. Etter klipping i sommer, la utklipp på gresset. De vil tiltrekke meitemark, som beriker jordsmonnet og tilbyr den ekstra fordelen av å bryte ned tekke. I høst, bruke en slow-release organisk plengjødsel. En annen kjemisk fri, gammeldags måte å fjerne kløver i plenen er å bruke en rake å fjerne den, eller en spade for å grave den opp. For en enda mer low-tech løsning, trekker kløver for hånd. Clover mangler tistler, torner, og grader, og - fordi den har tynne, korte røtter - er ikke vanskelig å trekke opp. Vent til etter en regn eller en plen-vanning for å redusere motstand enda mer. Du kan også bruke en hånd weeder, solgt til hage forsyne butikkene.

For en god naturlig ugressmiddel, prøv hvit eddik, sprayet på med en mister, men vær oppmerksom på at eddik vil drepe noen gress blandet med kløver, så du blir nødt til å reseed. Alternativt bruke mais gluten måltid - en annen naturlig ugressmiddel - som kan hemme spredningen av kløver og andre ugress mens berikende jord. Bare spre måltidet over kløver lapp, og vann med en kraft spray for å skyve måltid ned under nivået av jordsmonnet.

Tips og forsiktighetsregler

Selv om kløver er en harmløs plante, slitasje tøffe hagehansker når du trekker det å unngå å bli stukket av bier. Knelende på en god kvalitet hage matte kan redusere belastningen på rygg og ben. Ved søknad kjemiske ugressmidler, lese etiketten og følg instruksjonene nøye.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com