Slik installerer Laminat gjennom dører

September 20

Slik installerer Laminat gjennom dører


Laminat gulv alternativer gi huseiere en slitesterk, lett å rengjøre og kostnadseffektivt alternativ til tregulv. Plankene klikkes sammen med not-og-fjær-skjøter, som danner et flytende gulv som ikke er spikret til undergulvet. Men montering av gulvplanker gjennom døråpninger krever litt forberedelse. Man må kutte deler av døren dørstolper for å få plass til tykkelsen av plankene, slik at døren svinger fritt over laminatoverflaten. Med de riktige verktøyene i hånden, kan du forberede dørstolper å huse plankene.

Bruksanvisning

1 Fjern skruene som holder dørhengslene til dørkarmen med en skrutrekker. Tildele en hjelper til å løfte døren og sett den til side, sammen med skruene.

2. Skjær en 5-tommers lengde stykke av underlaget like bred som bredden av en strimmel laminat. Spre underlaget cutout på den ene siden av døren, ved siden av den tilsvarende dørstolpen. Plasser planke med ansiktet ned på underlaget utskjæringen.

3 Merk av høyden på underlaget og laminat stripe på jamb lett med en blyant eller tape. Danner en rett linje som strekker seg hele veien langs jamb og veggen støping. Flytte denne planke og utskjæringen til den tilstøtende side av døråpningen og gjenta prosessen for å markere sin høyde på stenderen og støping. Sett planken og underlaget cutout til side.

4 Plasser bladet på din håndsag direkte over den markerte linjen langs karmen på den ene siden av døren. Skjær hele veien gjennom karmen til n veggen.

5 Lirk løs og fjern stykke tre fra under jamb. Pensle kuttet delen for å fjerne rusk. Gjenta prosessen for å klippe langs den andre markerte linjen på den tilstøtende jamb.

6 Lay underlag på undergulvet under døråpningen, utvide det til andre rom. Alternativt, spre en fuktsperre dersom laminat planker du legging har forhåndsfestet underlag.

7 Skjær et laminat planke til bredden av døråpningen, minus 1/4 tommers for å tillate utvidelse. Spre et jevnt lag med lim over baksiden av denne planken.

8 Sett denne planken mellom døråpningen, direkte under dørstolper. Skjær så mange planker som kreves til bredden av døråpningen, minus 1/4 tommer, og skyver disse under sidekarmene til denne delen av gulvet er lagt.

9 Fortsett prosessen med å installere full størrelse planker i tilstøtende rom. Snap sine not og fjær for å sikre dem over underlaget.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com