Hvordan bygge godt isolerte Yttervegger

February 24

Yttervegger av ditt hjem bør være fullt isolert under bygging eller ombygging, før gips er installert over stenderne. Det er mye enklere og mer effektivt å gjøre det før veggene lukkes. Glassfiber isolasjon er designet for å passe perfekt mellom standard pigger arrangert 16 inches hverandre. Det finnes flere forskjellige typer isolasjon designet for ulike klima og bygnings situasjoner, så ta kontakt med din leverandør om din situasjon.

Bruksanvisning

1 Mål åpne veggen langs en ​​utsatt stud, fra topp til bunn, på innsiden kanten av brettet.

2. Rull ut en lengde av papirbakside isolasjon på gulvet, slik at den er lengre enn høyden av veggen. Strekk ut målebåndet ved siden av, til målingen.

3 Still et firkantet over bredden av isolasjonsstykket ved målingen. Kjør verktøyet kniv langs torget for å kutte stykke.

4 Trykk snitt isolasjonsstykke inn i rommet mellom det første par av stendere, slik at isolasjonen fyller rommet fullstendig. Plasser den slik at papirbakside siden av isolasjonen vender inn i rommet.

5 Ta stifter gjennom sider av papiret og inn i sidene av stenderne. Skyte en til to stifter per fot av høyde på begge sider av isolasjonsstykket.

6 Bruk verktøyet kniv til å kutte ned isolasjonen fra rundt elektriske bokser eller hindringer.

7. Gjenta prosessen til gapene mellom hvert par av knaster over hele ytterveggen. Gips vil gå over isolasjonen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com