Naturlig måte å bli kvitt mugg

May 7

Mugg er forårsaket av vekst av mugg og sopp i våte og tunge fuktighet områder. Hvis venstre ukontrollert, kan mugg vokse til å danne giftig muggsopp som kan legge skjult bak sprekker i vegger og gulv. Den beste måten å bli kvitt mugg er naturlig stoppe den før den har en sjanse til å vokse.

Eliminer Moisture

Stillestående luft kombinert med høy luftfuktighet kan være en god grobunn for mugg. Et godt sted å begynne for eliminering av mugg er å rydde opp i eventuelle stående vann som er igjen i et bad etter dusj eller bad. Bruk et håndkle og tørke opp gulvet av overflødig vann. Hold et åpent vindu eller bruke badet avtrekksvifte for å fjerne fukt-Laden luft. Den bevegelige luft vil plukke opp fuktighet og bære den utendørs. Unngå å bruke varmeovner for lengre perioder på badet. De lavere temperaturer vil fraråde mugg fra å komme i gang.

Tea Tree olje og eddik

Mens det kan være litt dyrt, en løsning av 2 ts av tea tree olje i 2 kopper rent vann bidrar til å hindre mugg vekst. Plasser løsningen i en sprayflaske og rist godt for å holde blandet. Spray blandingen på tepper, gardiner og håndklær. Oljen sterke lukten snart vil forsvinne, men blandingen vil fungere for mange dager før en annen behandling er nødvendig. Spray stoffer på en ukentlig basis for å holde mugg i sjakk. Bruk ren hvit destillert eddik i en sprayflaske for keramiske fliser vegger og gulv. Tørk overflatene tørre med et rent håndkle. Eddik velig dreper mer enn 80 prosent av muggsopp ved kontakt. Du kan bruke eddik som en del av en vanlig rengjøring rutine.

klor Bleach

Husholdningsklor fortynnet med vann til varierende styrke er kanskje den beste måten å bli kvitt mugg og jordslag. Brukes som en del av en vanlig rengjøring vedlikehold for selv de verste tilfellene av muggvekst, vil bleike drepe mold og mugg umiddelbart ved kontakt. Hell litt bleike full styrke i en sprayflaske og treffe de områdene med de verste konsentrasjon. Området må skylles med rikelig med rent vann for å fjerne blekemiddel. Følg sikkerhetsanvisningene på blekemidler beholdere og sørg for å lufte godt i terrenget.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com