Hvordan fikse en vertikal Blind

December 4

Lamellgardiner kan være stilig og funksjonelt når de fungerer som de skal. Imidlertid kan mange problemer oppstår med persienner som ikke vil vippe og heis eller ødelagte strenger. Det kan ofte være mer økonomisk for forbrukeren å reparere blinds i stedet for å erstatte hele enheten fordi delene er vanligvis rimeligere. Noen ganger reparasjoner koster ingenting. Du kan fikse lamellgardiner deg selv ved hjelp av noen grunnleggende verktøy og følge disse enkle instruksjonene.

Bruksanvisning

1 Skyv et kredittkort eller tynn gjenstand opp vane på kroken enden av finnen holder til remover en brukket vinge. Skyv skovlen og kortet nedover og ut av bladholderen for å få bladet ut.

2 Fest en ny vane etter at du har fjernet det ved å følge trinnene ovenfor. Skovlen holder i toppskinnen har et rektangulært hull som stangen passer inn. Juster bære stammen som du justerer med dette hullet. Skyv en hyssing i hull i stammen. Grab stammen og skyv den inn i holderen. Trekk rotasjon kjeden. han som må justeres vil ikke flytte. Bruk kjede å rotere alle de andre stammer for å stille opp med stammen som må justeres. Gripe begge ender av strengen, mens trekke forsiktig ned for å sette spindelen tilbake på plass. Pop skovlen tilbake i posisjon.

3 Finn vane bærer ved å se inne i hodet jernbane der ledningen er bundet i en knute for å forkorte en ledning. Grab transportøren og trekke ut overflødig ledning til hele ledningen sikringen kommer frem til riktig lengde. Re-knyt en knute på det tidspunktet. Sørg for at kontrollene fungerer som de skal. Klipp rett under knuten med saks.

4 Eliminer mellomrom mellom tilstøtende blinds ved å opprette en overlapping. Peer inne i hodet jernbane og du kan se mange små hvite C-formet rør festet i endene. Bruk en skrutrekker for å ta en eller flere av rørene for å la vingene for å flytte nærmere kanten, som vil bli kvitt hullene.

5 Fjern kontrollendestykke med en skrutrekker hvis kontrollen kjedet ikke beveger seg lett. Se inni og det vil være en trinse med en stang i midten. Det er en rund metallskive på stangen. Forsiktig på styrestangen i den ene enden med en skrutrekker, som vil løsne push mutteren som er knyttet til den. Kontrollen bør starte drift enklere.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com