Hvor lang tid tar det en Stucco Color strøk tørke?

December 15

Tradisjonelt krever en stucco bygning tre lag med stukkatur. Det første laget er scratch pels. Den brune frakk laget er neste. Den endelige øverste laget er stukkatur pels som kan være farget med pigmenter. Stukk Pelsen er helt avhengig av brun pels for riktig tørk. Bare fordi overflaten av nye stucco er fast å ta på betyr ikke at det er tørt. Vannet i stukkatur blanding må løslate sakte for riktig tørking. Hvis alle elementene arbeider sammen som de skal, gjennomsnittlig tørketid for stukkatur er 90 dager.

Hvordan Fuktighet Påvirker Tørketid

Fuktighetsnivået i begge gipsblandingen påført på yttervegger og i atmosfæren er viktig. Innenfor stukk blandingen, er vann motoren som driver de kjemiske reaksjoner i Portland sementblanding som bevirker at gips å herde skikkelig. Hvis atmosfæren er tørr, vil vannet i gipsblandingen trekkes fra alle tre lag for raskt, og stukkatur vil ikke være sterk. For å redusere frekvensen av fordampning, kan du sette plastfolie over stukkvegger eller stukkatur kan misted med vann et par ganger om dagen. Men hvis farget pigment er lagt til stukkatur mix, misting blir ikke brukt fordi det kan føre til at fargen skal være ujevn og spraglete. Når dagene er kjølig og fuktig, forholdene er gode for tørking stukkatur; tørre, vindfulle sommerdager er ikke bra for tørking stukkatur.

Hvordan temperatur påvirker Tørketid

Den ideelle tiden å søke utvendig stukk er i sommer og tidlig høst. Utetemperaturen områder for skikkelig tørking av stukk fra et lavt på 40 grader F til en topp på 90 grader F (4 til 32 grader Celsius). Utenfor temperaturen bør være omtrent det samme både når det brune strøk påføres og når stukkatur strøk påføres fordi dette påvirker fuktinnhold i begge lag som deretter påvirker tørke.

Hvordan Brown Coat Påvirker Tørking av Stucco Color Coat

Den brune belegget og det stukk pelsen er i et viktig samarbeid med hverandre. For eksempel må hver enkelt strøk blandes med den samme mengde vann, blandet i like lang tid, må hver gruppe brukes med samme tidsrom. Disse to lag med gips skal være så like som mulig, slik at frekvensen av tørking for stukk belegge speil så nært som mulig den tørketiden av den brune pelsen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com