Hva Materialer brukes til å lage luftfukter?

November 20

Hva Materialer brukes til å lage luftfukter?


En luftfukter er en type maskin som øker fuktigheten i luften. Mange boliger og kontorer bruker luftfukter for å holde luften følelsen frisk. Det finnes mange forskjellige typer luftfuktere, hver med sine egne fordeler og ulemper. For det meste er luftfuktere består av fire deler, inklusive viften, reservoaret, veken og foringsrøret. Hver del er laget av materialet som hjelper det fungere knirkefritt og effektivt.

Fan

I en fordamping luftfukter, den delen som faktisk sirkulerer luftfuktighet er viften. Viften på en luftfukter fungerer omtrent som en vanlig husholdning fan. Den består av en motor som roterer et antall blader for å skape en liten mengde av lufttrykk. Viften består oftest av stål eller plast.

resevoir

Reservoaret av en luftfukter er den del av maskinen som holder vannet. Reservoaret er oftest laget av plast som er forsterket med antimikrobiell film. Størrelsen av reservoaret varierer med størrelsen av luftfukteren selv. En større luftfukter kan holde mer vann og sørg for lengre perioder av luftbehandling.

Veke

Veken faktisk fungerer som et filter. Denne del av luftfukteren er plassert foran viften for å filtrere den luft som føres gjennom maskinen. Veken bidrar til å hindre støv, hår og andre allergener eller irritanter fra blåser opp i luften. Filteret er oftest består av en kombinasjon av komprimert bomull og mikrofiber. Dette materialet er greit nok til å fange støv, men pustende nok til å tillate luft å passere gjennom enkelt.

casing

Avhengig av hvor luftfukteren skal brukes, kan mantelen være av plast eller metall. Innenlandske luftfuktere er ofte laget av plast, men industriell styrke luftfuktere, slik som de som brukes i sykehus eller medisinske innstillinger, kan være innkapslet i metall. Rustfritt stål er hyppig brukt i helsevesenet innstillinger på grunn av sin bakteriehemmende og enkel rengjøring.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com