Slik feilsøker en Front Load Whirlpool Vaskemaskin

January 10

Slik feilsøker en Front Load Whirlpool Vaskemaskin


Feilsøking front belastning Whirlpool vaskemaskin ikke krever år med mekanisk kunnskap eller en reparatør. Du kan utføre feilsøking selv. Du trenger litt tålmodighet og et ohmmeter for å teste for valuta i enkelte områder, som for eksempel bytter til din maskin. Når maskinen begynner å handle opp, ikke bli motløs, bare følg de enkle feilsøking.

Bruksanvisning

1 Kontroller at vannventilene er slått på til sin maksimale kapasitet dersom vannet er å fylle vaskemaskinen for sakte. Du kan også sjekke vanntrykket i springen for å sørge for at det er ikke svak. Sjekk filteret på vannforsyningen at de ikke tildekkes med skitt og rusk. Test vannet innløpsventilen for å sikre at det ikke er defekt.

2 Test timer kontroll hvis vannet er overfylte vaskebadet. Hvis det ikke er problemet, teste vannet nivåbryter. Deretter inspisere luftrøret for å se om den er slitt eller skadet. Test vannet innløpsventilen.

3 Kontroller at vanntilførselsslanger ikke reverseres hvis varmt vann fyller vaskemaskinen når det skal være kaldt vann og vice versa. Sjekk også at kaldt eller varmt vann ventilen ikke er slått av. Sjekk vanntilførselsslanger for floker. Sjekk vanninnløpsventilen.

4 Sjekk vannforsyning tilkoblinger hvis det lekker vann på gulvet. Kontroller at avløpsslangen ikke har sprekker eller rifter. Sjekk vannpumpen. Sjekk den ytre kar med vaskemaskinen for sprekker eller korrosjon. Sjekk forseglingen kar som det ikke er slitt eller skadet. Til slutt, kontrollerer lager karet.

Hint

  • For flere feilsøkingsteknikker, referere brukerhåndboken.
  • Hold alltid verktøy utilgjengelig for barn.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com