Hvordan bruke Liquid klor i My Inground Pool

July 18

Hvordan bruke Liquid klor i My Inground Pool


Flytende klor brukes til å desinfisere svømmebassenger. Flytende klor bør legges til bassenget når du åpner den i løpet av våren. Legg det når du tom og fylle bassenget med ferskvann. Bruk flytende klor for å drepe alger og klare opp en overflod av mineraler hvis bassenget blir sterkt forurenset. Flytende klor kan anvendes i stedet for bassenget sjokk for å opprettholde passende klor nivåer. Flytende klor er kun ment for bruk i basseng. Les alltid instruksjonene på flasken før du legger den til bassenget.

Bruksanvisning

1 Kjøp flytende klor og klor trygg måle bøtte fra din lokale bassenget forsyning butikken. Du kan erstatte en klor trygg bøtte med en tykk plast måle bøtte. Du finner disse på din lokale forsyning butikken.

2 Kjøp en test kit fra din lokale bassenget forsyning butikk eller bringe noen kopper bassengvann til butikken for å bli testet for tilgjengelig klor. Hvis du bruker et hjem kit, følg instruksjonene nøye. Tester består vanligvis av å legge bassengvann til en ussel og deretter plassere noen dråper av en løsning i sjofel og virvlende å blande. Sammenligne det resulterende fargen på vannet til fargekartet levert med kittet. Klor bør ligge i området mellom 1,0 og 3,0 deler pr million (PPM).

3 Legg 52 til 104 unser flytende klor til bassenget er dypt for hver 10.000 liter vann. Hell klor som langt fra bassengkanten som mulig mens du kjører filteret. Gjør det hver 7. dag eller når testresultater viser klor nivåer til å være under 1,0 PPM. La filteret på i 6 til 8 timer. Dette vil øke pool klor nivå til mellom 5 og 10 PPM. Ikke tillate noen å svømme i bassenget i minst 24 timer, eller til klornivået er tilbake til det normale.

4 Oppbevar resterende klor i et kjølig, tørt sted utilgjengelig for barn og aldri i direkte sollys.

Hint

  • Aldri legge kjemikalier til bassenget når det er svømmere tilstede. Du må tillate klor nivåer for å gå tilbake til det normale før du legger andre kjemiske til bassenget. Bruk av andre kjemikalier og klor kan føre til farlige gasser røyk og eksplosjoner.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com