Hvordan Care for Hanging tropiske huset planter

September 23

Mange stueplanter, deriblant mange bregner, er tropiske planter som er egnet for dyrking i hengende kurver. Plant omsorgsbehov vil variere avhengig av art; Men det er noen generelle retningslinjer for å følge for å holde hengende tropiske huset planter sunn. Selv om den gjennomsnittlige hjemmemiljøet er mindre fuktig enn en tropisk miljø, vil tropiske huset planter overlever innendørs med noen spesiell omsorg.

Bruksanvisning

1 Place hengende kurver med tropiske planter i solrike rom, men borte fra direkte sollys. Hengende anlegget rett ved siden av et vindu kan gjøre anlegget for varmt og brenne løv i varmt vær. Om vinteren områdene ved siden av et vindu er typisk for kaldt for tropiske planter. To til tre fot eller mer unna et vindu er vanligvis greit for de fleste tropiske planter.

2. Hold temperaturen av plantens rommet rundt 75 grader Fahrenheit i løpet av dagen. En svingninger på pluss eller minus 10 grader er bra; imidlertid varmen stiger, så holde termometeret i samme høyde som den hengende kurv for å holde nøyaktig rede på temperaturen.

3 Vann jord fra toppen til vann drypper fra bunnen av hengende kurv. Vann igjen når toppen 2 inches av jorda er tørr. Bruk vann som har blitt brakt til romtemperatur - det vil føles lunken å ta på - for vanning. Dette etterligner den temperaturen i regnvann og er lettere på disse plantene.

4 Mist anlegget blader daglig med vann fra en sprayflaske. Dette humidifies det umiddelbare området rundt den tropiske planter, og skaper et mer naturlig miljø.

5 Kontroller tropisk plante minst en gang i uken for døde blader og insekter. Fjern døde blader fra jord av potten regelmessig. Klipp av døde foliate med hagesaks.

6 Gjødsle hengende tropiske planter månedlig når plantene produserer ny vekst. Bruk en flytende gjødsel blandet i vannkanne. Fortynning varierer, avhengig av gjødsel - Følg anvisningene på etiketten.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com