Hvordan å koordinere en aksent vegg med veggfarger

September 25

Fargen er synonymt med humør. Det har makt til å manipulere følelser på samme måte et stykke musikk kan skape en aura av melankoli - beveger lytteren til tårer - eller det kan opprette en slik energi at lytteren ikke kan sitte stille og er tvunget til å stå opp og dans . Ønsket om å skape en bestemt stemning i et bestemt rom er en viktig faktor når du velger farge for en aksent vegg. Å ha tilstrekkelig kunnskap om virkningene av farge, og hvordan man best kan matche farger, er viktig for å oppnå den tiltenkte atmosfære.

Bruksanvisning

En Bestem hvilke rom vil inneholde en aksent vegg å bestemme valg av aksentfarger. De fleste rommene har vinduer for å slippe inn naturlig lys. Ikke bruk mørke farger i et rom med lite naturlig lys. Det kan skape en følelse av å være stengt i. Dersom rommet er oversvømmet med sollys, mørkere farger er et enkelt alternativ.

2 Bestem hvilke medlemmer av familien bruker et bestemt rom. Farger kan reflektere personligheten, og de fleste har en favoritt farge. Folk identifiserer seg med bestemte farger som kan minne dem om gode minner eller som har de hyggelige følelsesmessige forbindelser. Ved avgjørelsen fargevalg, må en gyllen middelvei nås mellom de som deler et rom.

3 Hva er "stemningen" formålet med rommet? Et soverom er tradisjonelt et sted for hvile og avslapning, så det er best å dekorere den med farger som bidrar til dette formålet. Omvendt, lyse farger stimulere et ungt barnesinn å fremme energi og kreativitet. Gi tenkt til målet om mental og fysisk velvære å bestemme aksentfarger og følelsene de fremme.

4 Få forståelse for hvordan farger bevege seg i verdensrommet. Lyse, varme, høy intensitet farger hoppe ut og fange oppmerksomhet. De kan gjøre et rom føler seg liten. Cool, lav intensitet farger svekkes og kan gjøre en plass virke større enn den er. Ved å kombinere disse fargene gir en sunn blanding i å gi et rom dybde og dimensjon.

5 Accessorize rommet med elementer for å utfylle aksent vegg. Bruk puter, vegg utskrifter, pledd og tepper, for eksempel, for å forbedre, kontrast med, legge til renter og høydepunkt aksentfarger.

Hint

  • Bruk en fargehjulet for å bistå i beslutninger med farge matching.It er ofte tenkt at primærfargene går godt sammen. Disse lyse farger kan passe barn, men for voksne høy intensitet farger kan synes å vibrere, og slik at de er vanskelig for øynene eller indusere headaches.If i tvil om hvilke farger blande godt, se til naturen. Tenk skiftende årstider og fargene som er typisk for sommer, høst, vinter og vår. Folk ofte identifisere deres personlighet og stemninger med en sesong, og kan ta sin "farge signalet" fra naturen.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com