Hvordan Route en Chimney fra kjelleren

August 16

Hvordan Route en Chimney fra kjelleren


Kjelleren er et ideelt sted for å installere ovner og andre ildsteder. Den holder apparater ute av syne, og resulterer i bedre varmeeffekt, i tilfelle av ovner. Mange apparater krever en skikkelig skorsteinsrøret for lufting. Den beste måten å gjøre dette på er å lede skorsteinen vertikalt gjennom taket. For å oppnå dette, må du installere den riktige maskinvaren slik at skorsteinen kan trygt trenge brennbare bygningsmaterialer.

Bruksanvisning

1 Finn arealet av kjelleren taket mellom gulvbjelkene hvor du vil trenge med rørene. Koble komfyren rørdeler til røykstussen på apparatet eller ovn og finne ut hvor rørene vil trenge gjennom taket.

2 Mål og merk et torg i penetrasjon området, basert på størrelsen av taket støtteboksen.

3 Bor en forrett hull og kutte plassen ut med en stikksag.

4 Monter taket støtteboksen i den firkantede åpningen, i henhold til produsentens instruksjoner. Støtten boksen fungerer som et isolerende passasje for første etasje at røret penetrerer. Fra da av, må du installere Fire stråling skjold ved hvert tak penetrasjon.

5 Run skorstein rørdeler til å henge ned gjennom støtteboksen. Koble skorsteinen til ovnen rør med en adapter.

6 Skjær hull i alle andre etasjer å fortsette ruting skorsteinen til taket. På hver etasje, skjære et hull basert på størrelsen til brannveggens stråling skjold og feste for hvert rør passasje som anvist av produsenten.

7 Ta tak shingles på området der skorsteinen vil trenge, ved hjelp av et brekkjern. Skjær et hull på størrelse med skorsteinen i taket, og legger til eventuelle nødvendige klareringer. Mange byggeforskrifter krever 2 inches klaring på alle sider mellom røykrør og brennbare materialer.

8 Utvid seksjonene å nå minst 3 fot over den omkringliggende taklinjen.

9 Skyv metall tak blinkende under helvetesild rundt røret. Fest helvetesild du fjernet med taktekking spiker og en hammer. Monter stormkragen til skorsteinen med bolter.

Hint

  • Hvis skorsteinen går gjennom områder med planlagt yrke, bør du legge den i en jakt ramme, en enkel metall eller tre kabinett som omgir skorsteinen.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com