Hvordan Arbeid F7431-900 Steam Vac

July 11

Hoover Steam Vac Dual V Widepath, modellnummer F7431900, er en dyp gulv renere med en funksjon som gjør at du automatisk skyll rengjøringsløsningen fra gulv. Dens dyse teknologi gjør det mulig for suge som strekker seg over hele bredden av dysen, og maskinen varmer gulvet direkte for å tilveiebringe ekstra renseevne. Bruk alltid Hoover-anbefalte rengjøringsløsninger i F7431900 damp vac.

Bruksanvisning

Prepping Machine

1 Trekk ut damp vac og presse nedover på håndtaket på forsiden av tanken. Trekk den forover for å fjerne.

2 Ta sentralt hetten av tanken ved å vri den mot klokken. Hell 1 liter vann, varmt vann inn i tanken, og sett lokket og vri den med klokken.

3 Ta av lokket på mindre siden rommet på tanken. Hell 16 unser teppe vaskemiddel inn i den lille tanken, og sett på lokket.

4 Sett tankens bunn på plass på støvsugeren, og trykk deretter på den øvre delen tilbake på plass. Plugg damp renere tilbake til et strømuttak.

rengjøring av tepper

5 Vri børstebryteren til "On" posisjon. Begynn i hjørnet av rommet som er lengst vekk fra døren eller vask. Senk håndtaket til en behagelig arbeidsstilling. Slå skyllebryteren på "Wash-Auto Skyll." Vri damprens.

6 Trykk på avtrekkeren på støvsugeren håndtak som du skyver damp renere frem i en langsom, forsiktig bevegelse. Hold avtrekkeren deprimert som du trekker damp renere tilbake igjen. Den automatiske skyllefunksjonen på maskinen skyller teppet på back-slag.

7 Slipp avtrekkeren, og sakte skyve damp renere frem og tilbake igjen over delen du bare dekket. Denne handlingen trekker all væske fra tepper. Gå over seksjonen på denne måte, med avtrekkeren slippes, så mange ganger som nødvendig inntil lite eller ikke noe vann suges gjennom det klare oppsamlingstanken lokk.

8 Fortsett å bruke renere og vann på gulvet i jevne, parallelle baner, umiddelbart gå tilbake over hver del for å fjerne overflødig vann. Overlapping hvert slag med ca 1 tomme for å redusere sjansene for en stripete utseende.

9 Skyll teppet i tillegg, hvis du ønsker, ved å endre skyllebryteren på "Skyll". Dekk til området du ønsker å skylle på samme måte som du gjorde når du søker renere - en pasning fremover og bakover med trigger deprimert og flere passeringer uten å trekke vann fra teppet.

Rengjøre maskinen

10 Slå av og koble fra damp renere. Ta rent vann / vaskemiddel tank ut av sin posisjon på forsiden av enheten. Ta av lokket på rent vann delen av tanken, og hell vannet i en vask eller avløp. Sett på lokket og sett tanken til side. Du kan la ubrukt vaskemiddel for fremtidige rengjøringer.

11 Senk renere håndtaket til gulvet. Flip ut de to låsene som holder oppsamlingstanken på plass. En klinke er plassert på hver side av bunnen av utvinning, eller skittent vann, tanken. Løft tanken oppover for å fjerne det.

12 Skyv oppsamlingstanken håndtak på baksiden av lokket for å løsne den, og løft lokket av tanken. Dumpe tank, skyll den med rent vann og sett lokket tilbake på tanken.

13 Sett den tomme oppsamlingstanken på damp renere, og flip låsene tilbake innover. Løft maskinens håndtak til oppreist stilling, og erstatte den rene vanntanken i riktig posisjon.

Hint

  • Hvis maskinen mister suge eller begynner å lage en high-pitched sutre, er full oppsamlingstank. Trekk ut damp renere, fjerne tanken og rense det som du ville gjort i prosessen med å rense maskinen etter bruk, og koble maskinen til igjen og fortsette rengjøring av gulv.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com