Sammenligne LED vokse lysene til halogen vokse lysene

July 9

Sammenligne LED vokse lysene til halogen vokse lysene


To av de vanligste kildene til kunstig belysning for voksende planter er LED-lamper og metallhalogen vokse lamper. Hver type lampe har fordeler og ulemper som gartnere må veie når du velger mellom de to lampetyper.

Egenskaper

De fleste planter bruke den røde og blå spektrum av lys. De gjenspeiler den gule og grønne spekteret unna, som er grunnen til at plantene ser grønn i fargen. LED-lamper kan selektivt avgir riktig farge spektrum av lys for en plante, mens halogen vokse lysene ikke kan.

Funksjon

Planter krever en passende mengde av lys for å undergå fotosyntesen. Uten riktig mengde lys, vil plantene blir spinkel eller leggy. En enkelt LED lampe kan ikke avgir nok lys til å mate en plante. Halogen lys som er priset ligner på LED-lamper avgir større mengder av lys og trenge videre inn i en plante trær for å mate anlegget.

Advarsel

Halogen lys produserer varme som kan drepe en plante hvis den ikke er ventilert bort fra anlegget. I veksthus og vokse rom, varmen ofte trukket ut av rommet med en avtrekksvifte. LED-lamper ikke varme som de produserer lys.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com