Hva Gasser er en Neon lys Made Of?

July 8

Hva Gasser er en Neon lys Made Of?


Begrepet "neon sign" er et teppe begrep som brukes for å referere til fargerike, lysende skilt hvor gassen belyst i rør som danner bilder av ord. Imidlertid er neon ikke den eneste gassen som brukes i disse skiltene. Det finnes en rekke forskjellige edelgasser brukes, hver med sin egen unike farge.

Neon

Neon gass avgir rosa rød farge i neonskilt når det er opplyst på et vakuum avløpsrøret. Som de fleste edelgasser, er neon gjennomsiktig, ikke-toksisk og har ingen lukt.

Krypton

Krypton brukes i neonskilt for å oppnå en grønn til grønnlig grå farge. Krypton var den første av de edle gasser å bli oppdaget, og er noen ganger blandet med xenon i glødelamper.

Xenon

Xenon er ansvarlig for den grå eller blåaktig grå farge i neonskilt. Xenon gassen brukes også i lyspærer, lasere og som et vindu isolator mellom dobbel-vindusrute glass.

argon

Argon er blåaktig lilla da lagt til neon-skilt, og brukes i en rekke forskjellige applikasjoner som lasere, elektroniske rør, sveising, som en halvleder, glødelamper og lysrør. Argon er ikke giftig og lignende xenon blir noen ganger brukt som en isolator mellom glassruter i doble vinduer.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com