Slik fjerner Rust Stain Fra Bricks

July 5

Slik fjerner Rust Stain Fra Bricks


Brick Fasader på et hus eller utsatt murstein pavers kan utvikle rust flekker over tid. Rust flekker må fjernes raskt, eller de til slutt korrodere og forringes murstein. Rustfjernere er funnet på de fleste jernvare eller plen-og-hage butikker. Det er ikke vanskelig å fjerne rust flekker fra murstein.

Bruksanvisning

1 Sett gummihansker på hendene. Gni en stålull eller fint sandpapir på rustne området. Etter å gni på rust, banke løsnet rust fra murstein med hansker hånd.

2 Påfør en rustfjerner som Boeshield Rust Free, Singerman Betong Rust Remover eller oksalsyre på flekken for å fjerne resten av rust fra murstein. Les instruksjonene på rustfjerner som du kanskje trenger å fortynne det med vann før bruk. Noen rustfjerner kan være nødvendig å sitte på murstein for en bestemt tidsperiode for å arbeide på den rustflekk.

3 Scrub murstein flekken med en nylonbørste. Legg til mer rustfjerner løsning på flekken hvis du har problemer med å fjerne rust.

4 Skyll murstein med en hageslange. Fjern alle rustfjerner fra murstein og på noen konkrete eller stein overflater.

Hint

  • Sørg for å kjøpe en rustfjerner som kan brukes på mur overflater, og fjern eventuelle utendørs inventar eller møbler hvor du skal jobbe for å unngå å få noen rustfjerner løsning på dem.
  • Noen rustfjernere inneholder syre og kan brenne når man kommer i kontakt med hud eller øyne. Bruk vernebriller, en langermet skjorte og bukser når du arbeider med sure stoffer.
  • Cover buskas eller planter som er i nærheten av der du arbeider med plast. Syren fra rustfjerner kan drepe vegetasjon.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com