Native busker med gule blader

December 20

Busker kan være enten eviggrønne eller løvfellende planter med en sprednings formasjon som vokser til høyder på 1 til 20 fot høye. Gul-leaved busker tilbyr et utbrudd av farge for å bryte opp monotonien av typiske grønne-leaved planter. Landscapers og hjem gartnere bruker gul-leaved busker som hekker, prydplanter og personvern skjermer. Busker med gule blader vokse i en rekke steder over hele verden.

Asian Native Busker

Japansk berberis "Aurea" (blodberberis "Aurea") er en løvfellende 3- til 5-fot-høy busk innfødte til Japan og Sørøst-Asia med fantastisk gule blader som ofte blir gule-grønne i skyggen. Spiraea japonica "Goldmound" er en treaktig busk med løvfellende blader av en gul-gull nyanse urfolk til Kina, Japan og Korea. Caryopteris x clandonensis "Worcester Gold", en hybrid av Caryopteris incana og Caryopteris mongholica, er en varme-tolerant busk 2 til 3 fot høy med gule løvfellende blader som stammer fra Sørøst-Asia. Golden privet (Ligustrum x vicaryi) er en tørke-tolerant eviggrønn busk endemisk til Japan som har gullgule blader med varierende former. I skyggen, golden privet løvverk endringer i en gul-grønn farge

European Native Busker

Søt mockorange Aureus (Philadelphus coronarius "Aureus") er en mellomstor 10- til 12-fot-høy innfødte løvfellende busk med gule blader som slår en gul-grønn nyanse i sommer. Golden Spirit Smoketree (parykkbusk "Ancot") er en 12-fots-høy søreuropeiske busk med løvfellende blader av en gulgrønn som forvandler inn i en dyp gyllen nyanse i sommer. Wayfaringtree Viburnum "Aureum" (Viburnum Lantana "Aureum") har gullgule enkel, læraktige blader som vokser på en 8-fots-høy busk.

North American Native Busker

Physocarpus opulifolius "Dart Gold" er en 5-fot høy dverg løvfellende busk med bred, strålende gul løvverk innfødt til Canada og USA. Tiger Eyes Cutleaf Staghorn Sumac (hjortesumak "Bailtiger") er en dverg pryd løvfellende busk med gylne bladene blir aprikos i høst, denne planten stammer fra USA. "Aurea" American eldre (Sambucus canadensis "Aurea") er en 8 til 13 fot høye raskt voksende løvfellende busk endemisk til Nord-Amerika med tannet, sammensatte gule blader.

Afrikanske innfødte busker

European cranberry bush "Harvest-gull" (Krossved "Harvest-gull") er en innfødt til Nord-Afrika, Europa og Nord-Asia. Dette 8- til 10-fot-høy løvfellende busk har enkle, motsatte blader med en lys gul farge. Nana bær (Searsia dentate) er en Anacardiaceae familie busk innfødt til Sør-Afrika med prangende løvfellende bladene som blir gule i løpet av høsten. En endemisk blomstrende eviggrønn busk fra Sør-Afrika, utvikler Leucadendron laureolum chartreuse å lyse gule blader vinteren gjennom våren.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com