Hvordan erstatte Rotten Wood Rundt Toaletter

July 27

Hvordan erstatte Rotten Wood Rundt Toaletter


Gamle toaletter, eller toaletter som ikke er installert på riktig måte, er beryktet for lekker fordi sel og bolter løsner og porselen sprekker. Hvis du ikke forholde seg til disse lekkasjene, tregulvet under kan begynne å råtne. Dette er farlig som toalett kan falle gjennom gulvet, slik at du må bytte den så snart som mulig. Når du bytter råttent treverk rundt toalettet, ved å endre ut en liten del av undergulv, vil du være klar til å installere nye gulv over fersk gulvet og installere toalett.

Bruksanvisning

1 Slå av vannforsyningen ved ventilen på baksiden av toalettet, ofte under tanken. Bruk en skiftenøkkel til å koble den fleksible vannlinjen fra toalettet der den møter ventilen. Spyl toalettet for å tømme tanken og bolle.

2 Skru boltene i bunnen av toalettet med skiftenøkkel. Løft toalettet direkte oppreist og satt på en presenning eller utenfor. Trekk flensen ut av sluket hvor toalettet var. Hvis flensen er i god stand, uten sprekker eller skjevheter, kan du rense og gjenbruke det.

3 Trekk opp eksisterende gulv, slik som linoleum eller fliser, i nærområdet, for å avsløre tre under. Marker en grov skisse rundt råtten området med en blyant arbeider 3 til 4 inches ut fra linjen for skade. Bruk en T-kvadrat for å tegne et rektangel eller firkant rundt utsiden av trukket linjer.

4 Skjær ut den råtne delen sammen rektangelet eller firkantede linjer. Mål dimensjonene av den fjernede stykke og kuttet en frisk rektangel eller kvadrat i samme størrelse med ¾-tommers kryssfiner. Skjær et dreneringshull i den nye tre identiske i størrelse og beliggenhet til hullet på det gamle treet.

5 Plasser det nye kryssfiner på plass på gulvet. Fest tre med spiker til gulvbjelkene under, hamring hver spiker ned til hodet går i flukt med kryssfiner. Installer foregående flens eller en ny en, om nødvendig, over tre i flukt med sluket.

6 Installer nye gulv eller erstatte eventuelle fjernet fliser, arbeider rundt dreneringsåpningen. Rengjør rundt bunnen av toalettet og erstatte på gulvet der det tidligere.

Hint

  • Hvis du ser noen hull mellom den nye kryssfiner og eksisterende undergulv, bruke en avrettingsmasse før du installerer den nye gulv.
  • La det være minst en langhelg for å fullføre oppgaven med å erstatte undergulvet, gulv og toalett.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com