Slik Dekorer lysbryter Covers

July 11

Slik Dekorer lysbryter Covers


Lysbryter dekker er i de fleste tilfeller, ren, hvit og kjedelig. Enten du er re-male et rom eller bare ute etter noe morsomt å gjøre, kan det være lurt å dekorere lysbryter dekselet. Ved hjelp av maling, klar emalje og klistremerker; pre-laget design; eller tapet, kan du opprette lysbryter deksler som skiller seg ut og utfyller rommet ditt.

Bruksanvisning

Maling og klistremerker

1 Fjern lysbryter dekselet fra veggen. Lysbryter dekker, i de fleste tilfeller, er holdt på veggen med to små flat-skruer. En skrue er plassert over lysbryter og den andre er under den. Når fjernet, plasserer skruene på et trygt sted der du ikke vil miste dem.

2 Mal lysbryter dekselet. Avhengig av stilen du oppretter, kan du bruke spraymaling eller standard maling. Du kan male bryteren én farge, eller bruke flere farger. Det kan være lurt å sette tannpirkere i skruehullene for å hindre dem fra å fylle med maling, noe som ville gjøre det vanskeligere å re-installere lysbryter dekselet senere. La malingen på lysbryteren dekselet for å tørke.

3 Legg klistremerker til lysbryter dekselet etter at malingen har tørket.

4 Påfør klar emalje spray. Påfør et tynt lag med spray til lysbryter dekselet, men sørg for å dekke hele overflaten. Emaljen vil holde maling og klistremerker på lysbryteren dekselet uten å endre fargen på design. La emalje tørke.

5 Når det er helt tørt, kan du installere lysbryter dekselet.

Bakgrunn

6 Kutt tapet til å passe din lysbryter dekselet. Bruk venstre-over tapet fra tapetsering vegger eller kjøpe nytt bakgrunnsbilde for å komplettere din eksisterende vegg dekor. Lå tapet ned slik at den blanke siden er eksponert og plasser lysbryter dekselet på bakgrunnen slik at det vender ned. Kutt tapetet forlater nok papir som du ønsker å vikle papiret rundt kantene på lysbryter dekselet.

7 Fest tapet til lysbryter dekselet. Spray ansiktet til lysbryter dekselet med lim spray. Plasser papiret på lysbryter dekselet. Hvis du er innpakning papiret rundt det å fullstendig dekke lysbryter dekselet, må du kanskje legge litt lim til kantene på baksiden av lysbryter dekselet for å holde papiret sikker.

8 Når tapetet er festet til lysbryter dekselet og er tørr, klipp hull til lysbryteren og skruene med en X-Acto kniv.

9 Sett på lysbryter dekselet til veggen.

Dekk med et forslag

10 Velg eller lage din design. Velg et design som interesserer deg. Du kan kjøpe papir med et design på det fra en hobbybutikk, eller du kan skrive ut et design som du har funnet på internett. Du kan også lage et design ved hjelp av bygging papir, eller tegne noe som du liker å bruke vanlig papir. Det fine med dette alternativet er at du kan være så kreativ som du ønsker.

11 Fest design til lysbryter dekselet ved hjelp av samme teknikk som i punkt to, trinn to og tre.

12 Sett på lysbryter dekselet til veggen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com