Hva Paint Colors Match med rosa?

September 2

Hva Paint Colors Match med rosa?


Enten du prøver å matche dine rosa vegger til møbler eller du prøver å finne en vegg farge som passer din rosa sengeteppe eller en annen dekorative kombinasjon, en enkel måte å finne ut hvilke farger matche rosa er å se til naturen. Fargevalg i naturen som omfatter rosa ofte fungere som fargesetting i andre innstillinger.

Sea Shells

Skjell, ofte farget brun og krem ​​på utsiden og rosa på innsiden, lage en perfekt inspirasjon for interiør. Krem og brunt er vanlige farger for å sammenkoble med rosa. Jo mer krem ​​er kastet inn i miksen, jo lettere og airier fargevalget.

blomster

Tropiske blomster ofte har lys rosa eller fet magenta paret med varme farger som mørk gul og lys oransje. Disse varme fargekombinasjoner, med innslag av gul-grønn (som representerer blomster blader), kan gjøre en seriøs uttalelse i et rom. Forresten, disse sommerlige farger også gjøre en nydelig fargevalg for et bryllup juli.

Skumring

Lys rosa sammen med skjøre nyanser av grått og grå-lilla kall til tankene nydelige solnedganger som luften kjøles ned og sirisser kvitre. Lysere nyanser av grått bryte opp den rosa fargen, og grå-lilla gjør en attraktiv aksent spredt rundt i rommet i sprut av farge, enten i gardinene puter, eller noen andre område av møbler eller rom.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com