Hvordan å blande Grout for gulvfliser

September 1

Hvordan å blande Grout for gulvfliser


Grout mix kommer i pulverform. For en typisk bad eller kjøkken prosjekt, bør du kjøpe en til to containere med mix, samt en 1-gallon bøtte. Du vil også være lurt å kjøpe en ekstra flis eller to for å øve før du begynner fuging. Enten du er en konstruksjon nybegynner eller en gjennomsnittlig Joe prøver noen hjemme forbedringer, blande fugemasse for gulv flis kan være en enkel prosess, så lenge du følger trinnene riktig.

Bruksanvisning

1 Hell minst 4 kopper vann i en bøtte (eller se den anbefalte mengden på beholderen av fugemasse mix).

2 Legg fugemasse mix sakte, under stadig omrøring. Fortsett å legge til mix før fuger er et medium konsistens (smørbar men ikke rennende).

3 Test din fugemasse på et stykke av flis. Din fuger bør være stiv nok til at det ikke kjøres eller spre når strømmet men bør ikke være så fast at du ikke kan lett spre den med sparkel. Hvis det er for rennende, legge mer pulver. Hvis det er for stiv, prøve å legge vann, men du kan finne det lettere å starte på nytt.

Hint

  • Uavhengig av størrelsen på jobben du trenger å gjøre, er det best å blande små mengder fugemasse om gangen-ikke mer enn 1/2 gallon til en gallon. Det kan være vanskelig å få riktig konsistens på første forsøk. Grout kan tørke raskt, og du ikke ønsker å være bortkastet.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com