Klassifisering av en Walnut Tree

September 1

Klassifisering av en Walnut Tree


Valnøtt er det vanlige navnet refererer til trær innenfor valnøtt familien, inkludert valnøtt, hickory og pecan trær. Felles for tempererte lauvskog, disse trærne har unike blomster strukturer kombinert med sammensatte blader. Den distinkte frukt av valnøtt trær fører botanikere å krangle om hvorvidt de er sanne nøtter eller ikke. Valnøtt trær er verdsatt ikke bare for sin frukt, men også for deres hardtre, som ofte selges for trelast og møbel formål.

kongedømme

Valnøtt trær tilhører Plantae riket, eller planteriket. Den Plantae rike inkluderer alle landplanter, med mer enn 250.000 arter. Ifølge University of California Museum of Paleontology, det mest slående trekk ved planteriket er evnen til å være grønn, gjennom klorofyll. Livet på jorden ville være umulig uten planteriket.

Subkingdom

Den valnøtt tre faller under subkingdom klassifisering av Tracheobionta eller karplanter. Valnøtter og andre planter i denne subkingdom, har spesialiserte celler for å flytte vann og saft. Vaskulær refererer til et nettverk av fartøyer innenfor anlegget. Andre planter som inngår i denne klassifiseringen inkludere andre blomstrende planter, bartrær og bregner.

Superdivision

Valnøtter produsere frø, plassere dem i superdivision av frøplanter eller frø planter. Med mer enn 120.000 art, er denne gruppen har anlegg med en markert utvikling av diploide sporofyttskuddet, identifiserbare deler, reduksjon av gametofytt og utvikling av frø. Valnøtt frø er vedlagt i shell-lignende belegg og spres av både vann og dyr.

Inndeling

Valnøtt trær blomst som en viktig del av reproduksjon, plassere dem i Magnoliophyta divisjon. Denne divisjonen har alle planter som blomstrer. Også kjent som angiosperms, planter i denne divisjonen har blader, stengler og røtter. Inkludert i denne divisjonen med valnøtt treet er avlinger, korn, ugress, gress og andre løvtrær og busker.

Klasse

Den magnoliopsida klassen er den største klassen av blomstrende planter. Planter i denne gruppen har små frøplanter med to frø blader. Også kjent som dicots eller dicotyledons omfatter magnoliopsida klassen valnøtter, eik, lønn, prestekrager, fioler, bær og mange flere blomstrende planter.

underklasse

Valnøtter tilhører underklassen Hamamelididae, den minste underklasse innenfor magnoliopsida klassen. Planter i denne underklassen har enkjønnet blomster. Planter er videre delt inn i to store familie komplekser, ifølge University of Maryland. Trollhasselfamilien inneholder valnøtter og andre trær eller busker med alternative, enkle eller palmately flikete blader og blomster som bærer en sammensatt eggstokk.

Bestill, Familie og Genus

Botanikere klassifisere valnøtt trær i størrelsesorden Junglandales, som omfatter løvtre trær, og valnøttfamilien familien, også kjent som valnøtt familien. Denne ordren og familie omfatter 60 arter av løvtrær, inkludert tømmer, mutter og dekorative trær. Valnøtt familien av trær blir deretter ytterligere delt opp i åtte forskjellige slekter, blant de forskjellige typer av valnøtt, Pecan og hickory trær. Den valnøtt tre Slekten er Juglans L.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com