Best Shrub Rose for Patio Containere

September 7

Mens mangel på plass er den primære grunnen til at gartnere dyrke roser i containere, mange nå gjøre det for å vurdere hensiktsmessigheten av en spesiell rose i hagen før planting den i bakken. Blant de forskjellige rose klasser, moderne busk roser er godt egnet til container vokser. De vokser til bare ca 4 fot i høyden og er hardføre planter som produserer lyse, fargerike blomster.

Moderne Shrub Roses

Moderne busk roser er mer kompakte versjoner av klassen av gamle busk roser som de er utviklet. De er ekstremt hardføre og skadedyr gratis, og som de vanligvis vokse til mellom 2 og 4 fot høy, er godt egnet for dyrking i containere. The University of Idaho har identifisert de mest hardføre moderne busk roser for hardførhet soner 5 til 9. Men disse rosene tåler kaldere soner hvis du plasserer beholderen i et varmt sted i hagen din eller balkong.

Rødt og rosa

Fiesta rose vokser bare 2 fot høy og har lyse-røde, mellomstore doble blomster som er litt duftende. Både Care Skjønnhet og Carefree Delight moderne busk roser vokse til ca 4 fot høy og har lys til medium rosa, mellomstore blomster. Det fine blomstrer er doble blomster og litt parfymert, og glede som er enkle blomster uten duft. I kontrast er DeMontarville en 4-fots tett anlegg som produserer mørke røde doble blomster som kronblader folde tilbake. Disse blomstene har en svak duft.

Gul og Peach

Sally Holmes er et 4-fot-høy busk steg med unscented, semi-doble mellomstore blomster. Sprednings tre-fot-høy Golden Unicorn busker utvikle svært store blomster i gult og gult blandet farge som er moderat velduftende.

Multi-Colored

Den Meidiland rekke moderne busk roser er noen av de mest egnet for dyrking i containere. The Pink Meidiland sorten produserer blomster som er rosa med et hvitt senter. Disse mellomstore blomster er ikke duftende. En mindre anlegg, vokser bare til 2 fot høy, vil Sunrise Sunset spredt over beholderen. Det utvikler doble blomster som er en rosa og gul mix og er moderat velduftende.

Klar Container

Mange forskjellige typer beholdere er egnet for dyrking av roser. Terracotta, glasert keramikk og plast potter som er lette og har god drenering vil være praktisk og estetisk. Noen steg dyrkere bruke en jord-mindre potting mix for sine roser, mens andre kombinerer denne blandingen med matjord og skjermet kompost. En slow-release gjødsel lagt til planting medium hjelper rotutvikling.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com