Hvordan lage Former for betong Fortau

June 21

Hvordan lage Former for betong Fortau


Bygge en konkret fortau er en overkommelig gjør-det-selv-prosjekt, som mens det innebærer betydelig omsorg og konsentrasjon, krever jobben ingen virkelig spesialisert kompetanse. Etter å grave ut arbeidsområdet, er den neste og kanskje viktigste steget å lage skjemaet (eller mold) for fortauet. En feil konstruert mold vil resultere i et fortau som kan vise seg skjev, skjev og / eller ujevn. Formen må være riktig bygd før noen konkret kan helles.

Bruksanvisning

1 Kutt ned en skrap stykke trelast med en sag, så det passer til bredden på fortau, for å tjene som en spacer.

2 Still planker på hver side av sengen på fortauet, slik at du har opprettet to rette vegger. Sjekk bredden på emisjonen med spacer som du går. Du kan bruke to-by-fire planker, to-for-seks planker eller hardboard ytterkledning for denne oppgaven.

3 Drive stakes langs utsiden av veggene hver tredje fot, og deretter hamre en spiker gjennom innsatsen og inn i planken / styret. La det være nok til spiker stikker ut slik at du kan trekke den med klo slutten av hammer etter fortauet har herdet.

4 Nail endene av plankene / bordene sammen ved å kjøre en spiker inn både fra en vinkel. Som i trinn 2, la noen av spiker som stikker ut slik at du kan ta det senere.

5 Forbered deg på en kurve i fortauet ved å kutte en halv tomme dypt hakk i slutten av siste planker før kurven. Hvis du kun brukt hardboard ytterkledning å gjøre skjemaet vegger, hoppe over dette trinnet.

6 Bøy Hardboard ytterkledning rundt kurven. Fest hardboard som du gjorde i den rette delen av fortauet, men redusere avstanden mellom innsatsen fra tre fot til 18 inches.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com