Hvordan Grow Grønnsaker Under Row Dekker i North Carolina

July 28

Hvordan Grow Grønnsaker Under Row Dekker i North Carolina


North Carolina faller mellom US Department of Agriculture plante hardførhet soner 6 og 8. Staten er avgrenset av Appalachene i vest og Atlanterhavet i øst. Dette gir staten en varm, kystklima. Langs kysten og i sone 8, North Carolina temperaturene aldri faller under 10 grader F i vinter. I fjellene i øst, som er i sone 6, temperaturen sjelden faller under 10 grader F under null. I deler av Nord-Carolina, er det mulig å dyrke grønnsaker året rundt ved hjelp av flytende rad dekker.

Bruksanvisning

1 Bryt opp jord til en dybde på 12 inches med en rake og hoe. Fjern alle ugress fra jorda.

2 Dekk jorda med en flytende rad dekning i minst en uke før planting grønnsaker.

3 Plant cool-sesongen grønnsaksfrø, som brokkoli, blomkål, salat, kål eller gulrøtter, fra sen høst til tidlig vår. Plant varme-sesongen grønnsaksfrø, for eksempel tomater, bønner eller mais, opp til 6 uker før den siste årlige frost dato for å få et hopp på vekstsesongen.

4 Åpne en planting fure i jorden med en rake å plante frø. Hvert frø skal plantes tre ganger så dypt som frøet på sitt bredeste punkt. Dekk frøene med jord og vann til jorda er så fuktig som en oppvridd svamp.

5 Cover frø med halm om natten i vinter for å isolere jord mot frysing. Rake tilbake halm i løpet av dagen og dekke frø og spirer med flytende rad dekker å holde jorda varm.

Hint

  • Overvåk temperaturer daglig og fjerne flytende rad dekker under unseasonably varme dager. North Carolina kan oppleve unseasonably varme dager i tidlig å midfall og midten til slutten av våren.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com