Fordeler av furu Bord

June 9

Fordeler av furu Bord


Selv om det er mer enn 100 arter av furu, furu har en tendens til å låne et særegent utseende til møbler. En slitesterk, stilig og rimelig mykt tre furu kan være et ideelt valg for bespisning og kaffe tabeller. Det er imidlertid viktig å forstå fordelene og ulempene med furuskog for å ta en avgjørelse.

Rimelig

Fordi det er enkelt og lett tilgjengelig, er furuskog typisk en billig trevirke til å kjøpe. Furu bord er ofte rimeligere enn tabeller konstruert av dyrere eller eksotiske tresorter som rosentre. Furu bord er et utmerket valg hvis du er på et stramt budsjett. Men håndverk faktorer også inn prisen og noen biter av furu kan bli dyrt. For en billig bord, se til store boksen møbelforretninger, men nøye undersøke kvaliteten.

Varig

Selv furu er klassifisert som et mykt treverk, er det en favoritt av møbelprodusenter på grunn av sin holdbarhet. Pine motstår krymper eller hevelse, selv om det lett kan bulke og bli ripete, som noen mennesker tror bare legger til sin rustikk appell. Undersøk en antikk stykke furumøbler for å finne ut hvordan furu bord vil ha, og hvis du liker utseendet. Husk at kvaliteten på furubord vil variere i henhold til produsenten.

passelig

Furumøbler er vanligvis selges uferdig. Dette er en ønskelig for gjør-det-selv-entusiaster som foretrekker å farge, maling eller pickle furumøbler for et tilpasset utseende. Pine møbler ser også bra med en enkel klar strøk med lakk eller voks for et naturlig utseende finish som kan passe til en rekke dekorere stiler.

stilig

Furuskog tilbyr mange estetiske fordeler som, selv om svært subjektive, er viktige å vurdere. Furu har vanligvis mange knop og linjer, noe som resulterer i et møbel som virkelig kan være en av et slag. Det er imidlertid mulig å kjøpe furumøbler som ikke har knop, selv om du kan forvente å betale mer. Pine er også en lys farget tre, og da dro unstained, kan lett passer inn i både tradisjonelle og moderne dekorere stiler.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com