Hvordan Plant en grønnsakshage i North Carolina

August 18

Hvordan Plant en grønnsakshage i North Carolina


Plante en hage er veldig givende, siden voksende din egen råvarer tilbyr helsemessige fordeler og en følelse av prestasjon. I Nord-Carolina, vekstsesongen byr på lange dager som varer i ca seks måneder, noe som gjør hagearbeid en flott tidsfordriv for et urbant miljø. I North Carolina, har bakken vært brukt til oppdrett i flere århundrer, så forbereder jorda for en hage krever tilsette næringsstoffer tilbake til jorda for å produsere et sunt voksende miljø.

Bruksanvisning

1 Bestem deg for en plassering, og hvor stor hagen din vil være. Merk av et område som mottar minst seks timer med full sol om dagen. Siden North Carolina ikke har en jevn regn sesong, sørge for en vannkilde er tilgjengelig for hagen din.

2 Till hagen stedet du velger å bruke en jordfreser eller traktor. Sørg for at bakken ikke er for surt ved å kontakte North Carolina Department of Agriculture å utføre gratis jord testing. Hvis jorda er sur, legger kalk og retill bakken. Også legge en gjødsel, slik som hestemøkk eller organisk materiale, for å bringe mineraler tilbake til jorden før planting hagen din.

3 Kjøp grønnsaker for hagen din. North Carolina tilbyr et stabilt voksende miljø for nesten alle typer solbadede grønnsak. Velg grønnsaker som trives i varmt klima, for eksempel tomater, squash, okra og bønner.

4 plante hagen din i rader. Plasser innsatsen på begge ender av hagen og knyt en hyssing mellom dem for å holde dine rekker rett når planting. Plasser enten frø eller små planter i bakken etter den siste frost for North Carolina. Denne er vanligvis rundt den første mai. Space dem i henhold til planting guide.

5 Gjødsle grønnsaker i North Carolina etter hagen begynner å vokse. Ammoniumnitrat, natriumnitrat eller en komplett gjødsel gir den ekstra næringsstoffer som North Carolina jord mangler for dyrking av en frodig hage. Følg produsentens instruksjoner når du legger til gjødsel.

6 Hold hagen luke gratis ved hjelp av en spade og hakke for å fjerne gress. Temperaturene i North Carolina gjør arbeid utenfor vanskelig, så virker hagen din tidlig på morgenen eller sent på kvelden for å unngå overeksponering for varme.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com