DIY Bike Shed

July 31

DIY Bike Shed


Hvis flere medlemmer av familien din egne sykler, lagre dem kan være et problem. Du ønsker ikke å forlate dem utenfor, som konstant eksponering for været kan skade dem, og du risikerer å ha dem stjålet. Ett alternativ er å bygge et lite skur til å lagre sykler. Dette gir ikke bare et tørt sted hvor du kan trygt lagre sykler, men også det gir et sted for deg å gjøre nødvendig vedlikehold på sykler.

Bruksanvisning

Støping Slab

En Spraymaling bakken for å markere omkretsen av grunnlaget for sykkelskuret, noe som gjør skive en fot bredere enn skjulet på hver side. Helle en betongplate for stiftelsen gir en mer sikker base for skjulet.

2 Grav et hull i sprøytemalt linjer som er fire inches dyp. Glatte ut jord i bunnen av hullet med en rake.

3 Dekk bakken inne i hullet med landskaps stoff å stabilisere jord og hindre ugress vekst.

4 Tilsett 2 inches av grus til hullet, deretter rake det glatt. Komprimere grus ved stamping det.

5 Plasser armeringsjern inn i hullet på toppen av grus i et rutenett mønster, avstand barene ca 12 inches hverandre. Dette tilveiebringer forsterkning for betongen.

6 Drive tre staver i bakken rundt hullet hver tredje føtter. Nail 2-av-fire styrene til de tre innsatser. Dette er en form for den betong som gir en rett, glatt kant for den del av platen som strekker seg over bakken.

7 Bland en gruppe med betong, å følge instruksjonene på pakken, og hell den i hullet.

8 Dra en 2-av-fire bord på tvers av toppen av treform med en frem-og-tilbake bevegelse for å glatte betongen. Dette kalles avretting. La betongen herde i minst fire til fem dager.

9 Fjern tre skjema fra hele skive.

Bygging av Bike Shed

10 Mål og kutt biter av trykk-behandlet to-by-fire styrene å være dørterskler. Disse styrene vil delta i utformingen av skuret til betongen. Bruke en terskel plate for hver side, med unntak av fremsiden som har døren. Cut to trykkbehandlet boards lange nok til å kjøre fra dørterskler på siden inn mot midten, og har nok plass for døren.

11 Place de dørterskler i posisjon på skive, og skru dem til skive ved hjelp av en hammer drill og mur bolter. Bruk en bolt hver 6 inches.

12 Cut to ubehandlede 2-av-fire plater som er den samme lengde som den terskel plate på en av sideveggene. Disse platene er topp og bunnplaten for rammen.

13 Cut ubehandlede 2-av-fire styrene å være veggen stenderne. Lengden av tappene er avhengig av hvor høyt man vil at veggene skal være, men kuttet nok stenderne slik at de er adskilt ikke mer enn 16 inches hverandre i rammen.

14 Nail en tapp i hver ende av bunnplaten, og deretter spikre de andre stenderne i de to endetapper. Plasser stenderne for å opprettholde en maksimal 16-tommers avstand mellom dem. Nail topplaten til toppen av stenderne. Den første veggen rammen er nå fullført.

15. Monter utforming for bakveggen, og den andre sidevegg, ved hjelp av den samme prosessen.

16 Cut en ubehandlet 2-av-fire som samsvarer med hele lengden av frontveggen. Dette vil være den øverste plate av frontveggen. Skjær en ubehandlet 2-av-fire som samsvarer med hver av de terskel plater på frontveggen for å være bunnplatene.

17 Nail en tapp i hver ende av den øvre plate, så spikeren en ende av hver bunnplate til bunnen av endestenderne. Plasser bunnplatene slik at de går inn mot midten av rammen.

18 Nail en tapp mellom den åpne ende av bunnplatene og topp-platen. Disse studs kalles kongen pigger, og er ytterkanten av dørkarmen. Nail studs i rammen mellom endeknotter og kongen studs, opprettholde den 16-tommers mellomrom.

19 Mål avstanden mellom de to kongen studs, og klippe en 2-av-fire bord for å være den spissen. Plasser header mellom de to king studs i ønsket høyde, og spikre den til kongen studs.

20 Mål og klippe en 2-av-4 blokk for å passe mellom topplaten og spissen. Dette er krøpling stud. Hvis det er mer enn 16 inches mellom vanfør stud og kongen pigger, bruker flere Cripple pigger.

21 Løft hver vegg ramme på plass på dørterskler, deretter spikre dem til dørterskler hver 6 inches. Etter at alle veggene er reist, spiker endestenderne i hvert hjørne til hverandre.

22 Fest prefabrikkerte takstoler til toppen av veggene. Følg lokale byggeforskrifter når du installerer takstoler, som det kan variere fra lokalitet. Du kan kjøpe takstoler på en lumberyard eller big-box hjem forbedring butikken.

23 Cover hele strukturen (unntatt der døren er) med halv-tommers kryssfiner eller oriented strand board (OSB). Begynne på bunnen av veggene, og arbeide opp mot taket. Likeledes begynne å installere bekledningen på taket i bunnen, som arbeider mot topp. Rave styrene slik at leddene i hver rad av styrene ikke er på linje med de i forrige rad å styrke veggene.

24 Dekk kryssfiner eller OSB med taktekking papir, igjen begynner på bunnen og jobbe mot toppen. Overlapping kantene på forskjellige ark av en tomme, og fest den til bordtaket hver 6 inches med en hammer stiftemaskin.

25 Nail drypp-kant blinkende langs nedre kant av taket for å hindre at vann siver opp under shingel.

26 Installer helvetesild på taket. Begynn nederst, og jobbe mot toppen. Rave helvetesild i hver rad, og legg den nedre halvdel av neste løpet av helvetesild over øverste halvdel av kurset som gikk forut for den.

27 Cover de utvendige veggene i skur med tre helvetesild, finer eller ytterkledning.

28 Installer døren og lås, følge produsentens instruksjoner for settet du har kjøpt.

Hint

  • Før du begynner prosjektet, får verktøyet linjer gjennom hagen din merket ved å ringe 811, samtale før du graver nummer.
  • Bruk vernebriller ved saging av tre.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com