jacuzzi Vedlikehold

August 2

Ingenting lindrer bort såre muskler og stress helt som en dukkert i boblebadet. Men en badestamp kan også være din egen verste fiende hvis det ikke er riktig vedlikeholdt. Det er flere ting som må gjøres på en daglig, ukentlig og måned basis for å sørge for at din badestamp ikke blir en yngleplass for infeksjon.

daglig Circulation

En badestamp må sirkulert på en daglig basis. Disse organer ganske enkelt å sette pumpen for å sirkulere vannet. Hvor lang tid dette må gjøres avhenger av antall personer som har gått i karet i løpet av dagen. En enkel regel er å sirkulere vannet omtrent tre timer per dag. Hvis vannet er grumsete etter sirkulasjon, heve hvor mye tid du har på pumpen.

Rengjøring av filteret

En skikkelig vedlikeholdt filter er avgjørende for en sunn jacuzzi. Du bør starte med å trekke ut filteret på en ukentlig basis når karet er i bruk. For sjelden bruk, kan du begynne med å sjekke det annenhver uke. Hvis filteret ser skitten, kan du enten rengjøre den med en kraft sprøyta eller du kan kjøpe en ny. Fordi nye vil koste deg rundt $ 50, er det best hvis du begynner ved å forsøke å rense den du allerede har.

Kjemikalier

Det er lurt å sjekke de kjemiske nivåene i badestampen på en daglig basis. Dette betyr å sørge for at dine sanitizer og pH-verdier er i normalområdet. Strips er tilgjengelig til enhver badestamp forhandler og du kan fortelle ved å se på dem hvilke justeringer som må gjøres for å holde vannet karet rent.

Sjokkere Spa

Avhengig av hvor mye du bruker din badestamp, må vannet bli sjokkert en gang om dagen. Hvis karet ikke er i bruk, er det fortsatt behov for å bli sjokkert annenhver uke eller så, avhengig av vanntemperaturen for å drepe bakterier og alger. Hvis det er stadig kjøre ved en temperatur over 85 grader, bør du sjokkere vannet en gang i uken. Sjokkerende vann betyr ganske enkelt å legge i 10 deler per million av natriumhypokloritt flytende klor.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com