Hvordan Grow God Grass Roots

July 12

En av de viktigste nøklene til en god, sterk rotsystem for den nye plenen er jordbearbeiding. Hvis det nye gresset har de riktige grunnforhold for kraftig vekst, så kan du forvente at plenen skal ha en levende og sunt rotsystem. Start med å drepe alle luker og dyrket jorden, så ta noen enkle trinn for å oppnå den sunneste plenen mulig med heartiest rotsystem.

Bruksanvisning

1 Spre et høyt nitrogeninnhold kunstgjødsel på plenen området og vann det godt. Tillat luker til å vokse i 10 dager.

2 Spray hele gressflate med Roundup eller annen spray som vil drepe ugress uten å forlate sterke kjemikalier bak. Tillat en uke for alle luker til å dø.

3 Rototill området til en dybde på minst 6 inches. Rototill alle de døde ugress i jorda.

4 Rake området med et hardt stål-fortinnet rake for å fjerne eventuelle steiner og plantemateriale, og for å utjevne området. Vann området godt og la nye luker til å vokse i minst 10 dager.

5 Spray med Roundup igjen. Det skal bare være et lite antall av ugress på dette punktet. Vente en uke før alle ugresset har dødd.

6 Rototill og rake igjen, fjerne alle steiner og plantemateriale, og planering området.

7 Ta en prøve av jord. Kontakt en lokal barnehage for å få informasjon om nærmeste Department of Agriculture kontor, som gjør jordprøver. Be dem om å teste jord, fortelle dem hva slags gress du har tenkt å vokse.

8 Legg endringer i plenen basert på resultatene av jordprøver. Hvis jorda er sur, spredt landbruks lime på jord. Uavhengig av de endringer som jordprøver anbefaler, spre en god sunn lag med organisk gjødsel eller kunstgjødsel som er høy i fosfor over hele området på plenen.

9 Rototill endringer jord og gjødsel i jord til en dybde på minst 4 inches. Spre gressfrø jevnt over hele området og rake med en myk-fortinnet rake til å dekke frøene til en dybde på 1/2 tomme.

10 Vann godt med et sprinkleranlegg. Hold toppen noen inches av sol fuktig med hyppige vanning (to ganger om dagen hvis været er varmt eller det er mye vind) i 10 dager. Ikke gå på den nye plenen eller klippe gresset i minst tre uker etter at frøene spire.

11 Lay torv over området heller enn å spre gressfrø hvis du har valgt å gresstorv den nye plenen. Vann grundig og holde gresstorv fuktig i minst 10 dager, eller som instruert av torv leverandør.

Hint

  • New gressfrø bør vannes forsiktig ved bruk av et sprinkleranlegg eller myk spray. Vann tilstrekkelig til å holde de beste 1 1/2 til 2 inches av jord fuktig inntil den nye gressfrø har spiret og etablert seg.
  • Ikke gå på den nye plenen (med mindre det er en gresstorv plen) i minst tre uker etter spiring av frø.
  • Sett klipperen å klippe gresset høyt for de tre første mowings.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com