De fleste vanlige inground svømmebasseng Pakker

June 8

De fleste vanlige inground svømmebasseng Pakker


Landskapsbevisste huseiere velger ofte en i bakken basseng for å forbedre sine hjem og gi moro og avslapning. Mange bassenger er tilgjengelig som et kit, slik at huseiere å installere bassenget selv eller leie en entreprenør. Vanlige i bakken svømmebasseng pakker er tilgjengelig i tre grunnleggende design, hver med ulike konstruksjons- og installasjonsteknikker.

vinyl Liner

Denne type basseng pakke består av enkeltplater som er plassert på sidene av utgravningen for å danne vegger. En vinyl liner blir så festet til toppen av panelene og legges langs bunnen for å skape bassenggulvet. Vinyl langs bassengbunnen er ofte lagt over en betong eller polymertype gulvet. I noen tilfeller kan gulvet bestå av sand på toppen av et lag av skum. Hensyn må tas for ikke å punktere vinyl liner med disse typer basseng kits. Liners til slutt vil bryte ned ved å bli sprø og sprekker på grunn av eksponering for sollys og basseng kjemikalier. Vinyl liner pakker er vanligvis den minst kostbare av alle i-bakken design, med gjennomsnittlig liner varer ca seks år hvis vedlikeholdes riktig.

glassfiber

Glassfiber basseng pakkene er sammensatt av et enkelt skall laget av glassfiber harpiks som er støpt inn i en bestemt form på produsentens nettsted og deretter levert via lastebil til et hus verftet. Glassfiber skallet løftes deretter utgravingen med en kran. Vanligvis er et betongdekke bygget rundt omkretsen av bassenget for å beskytte kantene av glassfiber skallet. Denne type basseng pakken er dyrere enn en vinyl liner system; imidlertid, er det glassfiber mer holdbar enn vinyl og vil ikke trenger utskifting så raskt. Glassfiber bassengene har et spesielt belegg som hindrer vann fra å komme inn og skade lag med fiber. Dette belegget etter hvert vil bli misfarget og begynner å sprekke mot sollys og basseng kjemisk eksponering, men glassfiber skall kan bli re-belagt for fortsatt bruk av bassenget.

Betong

En betongbasseng pakke er bygget med et sement-lignende substans som kalles sprøytebetong. Veggene i bassenget er tatt opp med et rammeverk av armerte stålstenger, som deretter dekkes med sprøytebetong til å danne sidene og gulv. Den indre overflaten av betongen blir så dekket med en gips-type stoff eller en spesiell maling for å gjøre den ferdig glatt. Disse typer bassenger er de mest holdbare av en hvilken som helst konstruksjon og kan vare opp til 18 år eller mer, men gipsen substans vil begynne å oppløse etter et antall år, noe som krever et nytt lag. Betong bassenger kan bygges inn i hvilken som helst form og blir ofte brukt for spesielle design, for eksempel de som likner en strand eller et fjellvann. Vanishing edge ( "uendelig") bassenger er også konstruert av betong.

Tilbehør

Den type utstyr som omfattes innen et basseng pakke er avhengig av den kit produsent. For alle i bakken bassenger, er en pumpe og filter system er nødvendig for å sirkulere vannet og fjerne forurensninger. Et svømmebasseng varmeapparatet er ofte brukt for å holde vannet på en behagelig temperatur for svømmere. I tillegg, avhengig av klima, en vinterpresenning kan være nødvendig når du lukker bassenget for sesongen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com