Hvordan Grow Rose Campions Fra frø

July 23

Hvordan Grow Rose Campions Fra frø


Rose Campion, en innfødt alpine plante funnet i fjellkjedene i den nordlige halvkule, er en lav vekst, spre plante som klamrer seg til sprekker og sprekker i steinete områder. Den produserer mange lyse rosa rosa blomster på sølv grønne blader og stengler med fine hvitaktig-grå hår. Planten blomstrer kontinuerlig fra våren til sommeren, men hver blomst varer bare en dag. Rose campion er tolerant av dårlig jord og tøffe forhold. Det reseeds fritt selv og kan vokse i US Department of Agriculture sonene 3 til 8. frø krever en grøssende periode for å bryte dvalen og anspore spiring.

Bruksanvisning

1 Ta en plastpose til en oppdatering av rose campion på sensommeren til tidlig høst. Klipp av de brukte blomst hoder og sette dem i plastposen.

2 La den åpne posen på disken inne tørke til frøet faller ut av hodene. Fjern hodene og sette lukket pose med frø i kjøleskapet i 90 dager for å simulere en vinter.

3 Gjør klar en hage seng om høsten eller våren noen uker før datoen for den siste forventede frost. Rake ut eventuelle rester og fjerne ugress. Grav i 3 inches av sand eller pukk for å simulere fjellforholdene anlegget normalt opplevelser.

4 Dryss kjølt frøene over overflaten av jord og trykk dem ned i jorda med hælen av hånden din. Lett vanne området til å begynne nedtoningen frøskall og fremme spiring. Spiring vil skje i 20 til 25 dager ved en temperatur på 70 grader Fahrenheit.

5 Thin spirene til en avstand på 12 inches hverandre. Holde jorda moderat fuktig, men la det tørke ut mellom perioder med vanning og suspendere vanning om vinteren. Spre 2 inches av mulch rundt bunnen av plantene for å bidra til å bevare fuktighet og hindre ugress.

6. Fjern de blomstene når de blir produsert. Dette vil styrke den generelle blomst produksjon. Skjær stilkene hele veien tilbake til bunnen av anlegget.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com