Easy Instruksjoner for Balloon Shades

June 5

Hvis du liker utseendet på Roman nyanser, men du leter etter noe mer, lage en ballong skygge for vinduet. En type roman skygge, ballong nyanser har ballonger eller puffer av stoff i bunnen av skyggen. Når skyggen er trukket opp, ballonger forbli intakt, noe som gir skygge en hel look. Linje en ballong skygge for en mer formell utseende eller hoppe fôr for en lettere følelse.

Bruksanvisning

1. Mål lengden og bredden på vinduet med et målebånd. Mål montering bord. Legg antall inches av stoff som kreves for å dekke montering bord, pluss 12 inches, til lengdemåling. Dette er lengden på skyggen. Multipliser breddemål med 2-3, avhengig av hvor stor du vil at puffer å være. Legg en tomme for hem. Dette er din breddemålet. Bruke en saks eller en roterende kniv for å kutte stoffet til målingene.

2 Bruk en T-kvadrat for å sørge for at hjørnene er helt kvadratisk.

3 Legg stoffet designsiden ned. Sy toppen og sidesømmene. Sidesømmene skal måle ca 1/2 tommers gang ferdig. Brett bunnen opp 2 inches. Sy bunnen søm.

4 Pin ring tape til hver kant av skyggen med rette pinner. Måle bredden av gardinen. Space minst to rader med ring tape jevnt på skyggen. Kutt ring tape så den siste ringen er minst en tomme over hem.

5 Lag en løkke på slutten av hver tape stort nok til å holde stangen på bunnen av din skygge. Sting toppen av sløyfen lukkes for å holde den på plass.

6 Sy fast i stoffet.

7 Fjern eventuelle ringer på båndet 5 inches eller mindre fra toppen av skjermen.

8 posisjon et stykke av firetråds rynking båndet 1 tomme fra toppen av skyggen. Bruk en nål for å plukke ut de ledningene på rynke tape. Begynne mer enn 2 inches fra enden av båndet. Knyt trådene sammen etter at du har plukket dem ut. Kutte tapen slik at ikke mer enn en 1/2 tommers strekker seg over begge sider av skyggen. Sy båndet på plass. Brett over kantene av båndet til de er selv med kanten av skyggen og sy dem på plass.

9 Tegn ledningene forsiktig og jevnt med rynke å legge det plisserte utseende til skyggen.

10 Fest skyggen til montering bord med stifter og en stift pistol. Sett skrue øyne inn i styret, plassert på toppen av hver rad med ringer. Klipp fire stykker av polyester ledningen og streng en gjennom hvert sett av ringer. String ledningene gjennom skrue øyne. Bind alle ledninger av sammen av ved siden av en av de skrue øyne.

11 Tie alle ledningene sammen om lag tre fjerdedeler av veien ned gardinen å skape ballongen titt langs bunnen.

Hint

  • Legg en tomme til bredden av skyggen stoff hvis du ønsker å omringe kantene.
  • Hvis vinduet er bredere enn materialet, sy to stykker stoff sammen og lage en søm.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com