Hvordan virker den Apple Tree reprodusere?

August 18

Hvordan virker den Apple Tree reprodusere?

angiosperms

Blomstrende planter eller angiosperms - inkludert epletreet - reprodusere ved å overføre pollen fra den mannlige organ eller stamen av en blomst til den kvinnelige organ eller pistil av en annen. Noen blomstrende planter krever ingen pollinerende partner - blomstene er sel- gjødsling. Epletrær er ikke selv kompatibel - for å gi frukt, epler krever gjødsling av en annen eple utvalg.

pollinering

Pollinering av epleblomster avhenger først og fremst ville eller innenlands honningbier samle både pollen og nektar for sine elveblest. Andre insekter og bier - som enslig frukt bee - bære pollen fra blomst til blomst, men honningbier har vært de mest pålitelige pollinatorer. Tunge avlinger av frukt bli utsatt for frost sen, skadeinsekter og en rekke skadelige soppinfeksjoner. Skadet frukt faller ofte før frø utvikler. Moden frukt naturlig sprer gjennom virksomheten til dyr og fugler som sprer frøene i avføringen deres. Få naturlig seeded epler har noen reell kommersiell verdi - frukt er ofte små og bitter og varierer fra tre til tre.

Negl

Vanlige kommersielle eplesortene som Red eller Golden Delicious trær utvikler ved å pode i stedet for å vokse fra frø. Sortar representerer de spredte delene av det som var en individuell tre med eksepsjonell frukt. Kvister eller podekvister fra den verdifulle personen sluttet å stilkene av frøplante epletrær ved forsiktig spleising eller podingen utvikle seg til en klone av den ønskede sorten. Sortar har noen ganger blitt utviklet av forsiktig kryssing av viktige varianter. Fencerows som skjermet en vill frøplante også gitt noen av favorittene. Når en viktig treet er funnet, podekvister kuttet fra det gi den voksende materiale av nye frukthager. Sport eller mutasjoner av enkelte grenene er sjeldne, men potensielt like viktig. Uvanlig epler plukket fra en enkelt gren kan markere et verdifullt funn.

aseksuell reproduksjon

I vill innstillinger epler ofte spredt og bli kratt ved å sende opp sucker skyter fra sine omfattende rotsystemer. Selv kratt teknisk utgjør en individuell tre, hvis den overordnede treet dør eller roten i seg selv er kuttet sucker sapling ofte overlever. Trær i gamle frukthager ofte dør av infeksjoner og hjerte råte, men kan leve videre som nye trær spirer fra deler av gamle rot. Disse nye trær vanligvis lider av de samme etablerte sykdommer som treet som skapte dem. I podet trær de rotskudd og vannskudd - suckers vokser fra bunnen av bagasjerommet - truer overlevelsen av podet sorten. Suckers vokse hardere enn podet delen og hvis venstre ukontrollert forbi det og fortrenge det ut. For å beskytte den ønskede sorten, beskjære av alle suckers og vann skudd.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com