Om blåst inn cellulose isolasjon

April 26

Blåst inn cellulose isolasjon består av 75 prosent makulert resirkulert aviser og 25 prosent brannhemmende kjemiske tilsetningsstoffer. Som et alternativ til glassfiber isolasjon, eliminerer cellulose bekymringene til skader fra begge hudkontakt med de fine glassfibre og inhalering av fibrene under installasjonen. Cellulose støvpartikler, ansett som et plagsomt støv, krever bare en støvmaske for å kontrollere. Laget av naturlig trefiber, cellulose er mer miljøvennlig og utgjør relativt få farer.

Installasjon

Cellulose isolasjon krever en isolasjon blåser tilgjengelig på leie av utstyr anlegg, men krever ikke verneutstyr annet enn en støvmaske. Blåses gjennom en slange, lett fyller det områdene rundt ledninger, rør og andre hindringer, og når små sprekker i ut av veien steder.

isolasjons~~POS=TRUNC Verdi

Cellulose dobler eller tredobler tettheten av tradisjonell glassfiber isolasjon, slik at isolasjonsverdien er større med en høyere R-verdi. R-verdien gjenspeiler de isolerende egenskapene til byggematerialer, og høyere verdier skape en mer effektiv barriere mot varmetap. Fordi blåst inn cellulose fyller sprekker og hulrom tradisjonell isolasjon kan ikke nå, det reduserer mengden av luftfiltrering rundt rør og andre trengende inventar. Ifølge en 1989-1990 Colorado studie på to nybygde identiske hus isolert med de samme R-verdier, huset som fikk blåst inn cellulose isolasjon nødvendig 26,4 prosent mindre energi til å drive og utføres 38 prosent bedre i isolasjonseffekt enn huset som mottatt glassfiber isolasjon.

Brannhemmende

Cellulose gir den ekstra fordelen av å skape en 2-timers brannmur i tilfelle at hjemmet ditt tar fyr. De brannhemmende kjemikalier øke motstanden mot brann med 22 til 55 prosent. I det tilfelle at cellulosen ikke ta fyr, er det ikke slipper giftige kjemikalier.

Miljø

Miljøvernere vurdere blåst inn cellulose isolasjon en "grønn" produkt fordi det utgjør ingen helserisiko, ikke inneholder formaldehyd eller kreftfremkallende og er fri for farlige damper. Laget hovedsakelig av resirkulerte aviser, krever det 200 ganger mindre petro-energi enn produksjon av glassfiber isolasjon. En 1500 kvadratfot huset isolert med cellulose resirkulerer mengden avisen fortært av en person på 40 år. Isolasjons alle nye boliger med cellulose ville hindre over 3 millioner tonn avisen fra å fylle deponier hvert år.

Sound Barrier

Cellulose gir en utmerket lydmuren med sin tettpakkede materiale. Lyder fra utsiden som trafikk og fly er filtrert og inne lyder som TV, radio og samtaler er dempet, og skaper en fredelig atmosfære i hjemmet.

Koste

Cellulose isolasjon kostnadene betraktelig mindre enn tradisjonell glassfiber isolasjon. Gjør det selv krever en dags arbeid, men reduserer kostnadene til ca $ 200.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com