Hvordan Landskap med blå Atlas Cedar

February 13

Hvordan Landskap med blå Atlas Cedar


Blå Atlas Cedars er populære trær for erfarne gartnere. De kan dyrkes i mange forhold og er nyttige for landskapsarbeid formål. Espalier, prosessen med å vokse en blå Atlas Cedar mot en flat overflate slik som en vegg, gjør trærne spesielt nyttig som en uttalelse brikke eller et samlingspunkt for landskapspleie.

Weeping blå Atlas Cedars er en annen populær form av treet, og kan brukes til å lage et annet midtpunkt i en hage.

Bruksanvisning

En Bestem hva slags blå Atlas Cedar du ønsker å vokse. Espalier tar tid, praksis og erfaring i hagearbeid og styre veksten av trær. For informasjon om voksende en blå Atlas Cedar mot en vegg, se kapittel to.

2 Plant et Weeping blå Atlas Cedar i et område hvor det mottar direkte sollys. Vann anlegget en gang i uken for å holde på fuktigheten i jorda, eller oftere hvis været er tørt.

3 stav treet slik at det vokser rett. Hvis cedar ikke er satset, vil det vokse ut i mange retninger og kan kjøre forbi hagen din.

4 Bruk beskjæringssakser å kontrollere veksten av treet og fjerne eventuelle greiner som blir for store eller forårsake skade på andre planter.

5 Place andre planter, dekorative steiner og mulch rundt den gråtende blå Atlas Cedar å ​​fremheve det og legge til variasjon i hagen din. La to til tre fot med plass mellom treet og andre planter.

Hvordan bruke Espalier for en blå Atlas Cedar

6 Velg et gjerde eller vegg for å vokse din Blue Atlas Cedar mot. Veggen bør være 10 til 15 fot høy, 12 fot bred og motta direkte eller delvis sollys.

7 Plant treet en fot bort fra bunnen av gjerde eller vegg. Det er lettere å trene saplings å vokse når de har nådd tre til fem fot i høyden. Blå Atlas Cedars kan kjøpes i en container.

8 Bruk beskjæringssakser å utrydde alle grenene på forsiden og baksiden av treet. La grenene på sidene av treet.

9 Installer kroker i gjerde eller vegg med jevne mellomrom langs grenene på siden av treet.

10 Loop en lang vri slips rundt hver gren og fest den til kroken.

11 Legg til nye kroker og fest grenene som treet vokser. Beskjær toppen av treet i ønsket høyde for å holde den fra å vokse altfor høy.

12 Bruk beskjæringssakser for å fjerne eventuelle grener som vokser ut fra eller mot veggen eller gjerdet.

13 Plant busker og blomster rundt bunnen av blå atlas sedertre. Liggende bruker steiner og mulch.

Hint

  • Eye kroker er den mest effektive form for krok for feste av en blå Atlas Cedar til en vegg.
  • Bruk egnet forankring maskinvare for din type vegg eller gjerde når du installerer krokene.
  • Vann treet regelmessig. Jorda bør holdes fuktig, men ikke mette treet som for mye vann kan drukne treet eller årsak rot skade.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com