Hvordan Design en Kitchen Breakfast Bar

May 25

Et kjøkken frokost bar er en av de mest fleksible og nyttige møbler i kjøkkenet. Disse elementene kan lett multitaske som flere designelementer på en gang, og den beste måten å få den perfekte kjøkken frokost bar for deg er å designe din egen. Selv om du ikke slutt bygge kjøkkenet frokostbar deg selv, vil du ha nytte av å ha en klar idé om hva du ønsker og trenger i et kjøkken frokost bar design. Noen av følgende alternativer kan fungere for deg: din frokost bar kan være et serveringsfat sted, en arbeidsplass eller bare litt ekstra plass til å bruke med hvitevarer. Du kan gjøre det så enkelt eller så fancy som både ønske og lommebok ønsker.

Bruksanvisning

1 Finne ut hva du ønsker å bruke frokost bar for. Hvis det bare skal være for å servere frokost eller andre måltider, vil du ikke trenger noe fancy. Hvis det skal være et sted hvor du forberede, lage mat og deretter serverer frokost, eller om du kommer til å tjene ut av, men ikke spise på (eller vice versa) frokost bar, er det et mangfold av design aspekter som du ' ll trenger å vurdere. Lag en liste over ting du ønsker å bruke kjøkkenet frokostbar for slik at du kan evaluere designmuligheter.

2 Finn ut om grunnleggende er best for deg. For en enkel servering frokost bar, kan design være relativt enkel. En vinyl toppen holdt oppe av et par bein og festet til disken kan være alt du trenger - enkel, effektiv og pen, også.

3 Sjekk ut noen hardføre, kraftigere alternativer. For en tøff og holdbar frokost bar, kan det være lurt å legge skap under for oppbevaring og får en premie benkeplate. Avhengig av din kjøkken layout, kan du gjøre alt fra akryl Corian, som er utrolig holdbar. Slices og hakk kan bokstavelig talt slipes ut med ingen dårlig effekt på estetikk. Hvis du liker krom eller skinnende skinn, bør du vurdere en rustfritt stål benkeplate. Lett å rengjøre og ta vare på, det er utrolig sterkt og varer evig. Du kan selv gå med en stein topp, sier granitt eller kalkstein, for det ultimate jordnær utseende. Stone vil kjøre en premium pris, men for den ultimate naturlige skjønnhet, kan det ikke slå.

4 Se inn tre alternativer for servering og tilberedning. Hvis du vil at kjøkkenet frokostbar å være en arbeidsplass for å tilberede maten så vel som serverer den, deretter en slakter blokk tre benkeplate kan være akkurat den tingen. Fordi det er tre, kan den brukes som en gigantisk skjæreblokk, hvor du kan vise frem dine ferdigheter og gi en god presentasjon av hva du gjør for frokost. Slakter blokk er tykk og tung og ville kreve skap eller en solid struktur under for å holde det opp, men det er lett å ta vare på og lett å rengjøre.

Hint

  • Pass alltid på at budsjettet passer med design før du gjør et innskudd på et kjøkken frokost bar.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com