Ovn filtre som ikke reduserer Air Flow

April 23

Ovn filtre som ikke reduserer Air Flow


Tvunget-luft ovn og air condition-systemer er avhengige av luft for å bli returnert til vifteenheten. Denne luften trekkes fra huset tilbake til viftemotor gjennom returkanal arbeid. Sammen med avkastningen luft, støv, skitt, pollen og andre partikler bli syklet gjennom. Disse partikler må bli filtrert ut av luften før den blir omfordelt i hele huset. Det er bare noen få filtersystemer som ikke begrenser luftstrømmen i systemet, men likevel filtrere mange av partikler i luften som ikke bidrar til helse.

glassfiber Filter

Glassfiber filtre er laget av spunnet glass, mye som glassfiber isolasjon. Luften passerer gjennom glassfiberfilter, som fanger støv, smuss og andre partikler i luften. Glassfiber filtre, men ikke samle mindre partikler som pollen eller kjæledyr dander. Av denne grunn, glassfiber filter har en lav MERV vurdering. The Merv rating er et rangeringssystem som klassifiserer filtre 1-16, der 1 er lav kvalitet og 16 blir høy kvalitet. Glassfiber filtre har en Merv rating på 1 til 4. Men glassfiber filtre ikke begrenser luftstrømmen så lenge de blir erstattet i henhold til industristandard på hver 3. måned.

Media Filter

Medie Filter har et trekkspill-lignende utseende, er mellom 5 og 8 inches tykk og kommer i en boks form. Trekkspill design gir filter mer areal for partikler i luften, inkludert pollen og kjæledyr dander, å bli fanget. Mediafiltre er laget av polyestermateriale som tillater filtrene til å holde vesentlige mengder av materialer sammenlignet med standard plisserte filtre, noe som betyr at filtrene kan forandres færre ganger; omtrent en gang hver 3 til 6 måneder er gjennomsnittlig media filter levetid. Medie elektrodene er også tilgjengelige og trenger en fast ramme som vanligvis er laget av aluminium eller plast. Rammen støtter mediafilter og rammen vanligvis varer i hele levetiden til ovnen eller vifteenhet.

The Merv rating for typiske medie filers er 5-8 gjør dem til det høyest rangerte og mest effektive ikke-air-flow-reduserende filter tilgjengelig.

elektro~~POS=TRUNC

Elektrostatiske filtre er elektronisk belastet aluminium filtre som kan vaskes og bør aldri trenger å byttes ut. Dette gjør filteret det dyreste alternativet, men det vil vare livet ut, slik at kostnadene vil faktisk være mindre over tid enn engangsfilter. Elektrostatiske filtre fungerer godt for typiske filtrering av støv og større partikler, men fungerer dårlig for pollen og andre allergener.

The Merv rating for elektrostatiske filtre er 1-4, og er i dag den eneste ikke-disponibel alternativet tilgjengelig for ikke-luft-flow-restriktive ovn filtre.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com