Hvordan erstatte en Huck Bolt

April 19

Huck bolter eller dreiemoment bolter, blir brukt når en permanent tilkobling må gjøres mellom to komponenter i en høy vibrasjon miljø. Installert med en pneumatisk fastnøkkel, disse boltene er motstandsdyktige mot vibrasjon --- som uunngåelig løsner en standard mutter og bolt tilkobling. I noen tilfeller kan en Huck bolt må kanskje skiftes, men dette blir en vanskelig oppgave fordi ved design disse er faste forbindelser. Det er ingen standard måte å fjerne og erstatte Huck bolter, selv om boring dem ut er ofte den raskeste løsningen. Hvis du ønsker å erstatte en Huck bolt, er en kort sekvens av trinn alt som kreves.

Bruksanvisning

1 Ta på vernebriller. Tørk av Huck bolt med en fille, slik at det er rent og tørt.

2 Plasser tuppen av et senter slå inn i nøyaktig midt på Huck bolt, fra mutteren siden av kontakten. Hold sentrum punsj rett og nøyaktig i midten av Huck bolt. Strike sentrum slag kraftig med en hammer. Målet er å legge igjen en liten fordypning i midten av bolten, så slå hardt og gjenta etter behov.

3 Sett inn en liten wolfram boret inn i drill, og stram chucken. Chucks strammes ved å skru chucken klokken. Plasser poenget med liten drill direkte inn i innrykk igjen av midt slag på den brukne Huck bolt. Holde bore, slik at borkronen er parallell med Huck bolten.

4 Bor borkronen rett gjennom midten av bolten, omtrent 3/4 tomme. Pass på at drillen er i gang på en middels hastighet slik at boret ikke vil overopphetes. Tilsett 1 dråpe av smøreolje til hullet som bores når man har nådd en halvdel av den ønskede hulldybde. Når riktig dybde er oppnådd, fjerne bore fra Huck bolt. Bytt boret med en litt større en.

5 Re-bore hull igjen med en litt større diameter borekronen. Borer borkronen rett gjennom sentrum av hullet til en dybde på 3/4 tomme. Hold drill kjører på et medium. Tilsett 1 dråpe av smøreolje til hullet som bores når man har nådd en halvdel av den ønskede hulldybde. Når riktig dybde er oppnådd, fjerne bore fra Huck bolt. Fortsett re-boreprosessen til du har et hull stort nok til å godta en bolt vifte.

6 Plasser bolten vifte inn i hullet på Huck bolt. Med en hammer, slå vifte til den festes i hullet. Fest en 3/8-inch skralle til slutten på vifte. Når du er tilkoblet, slår skralle mot klokken og Rett bolten. Fortsett å skralle til bolten kommer gratis.

7 Rengjør området rundt der den nye Huck bolten vil bli installert. Fjerne eventuell overdreven gap mellom de 2 komponentene som skal festes. Sett inn en ny Huck bolt inn i hullet. Skyv Huck bolt krage over toppen av pinnen.

8 Skyv neseenhet av Huck bolt installasjonsverktøyet på pinnen før montering ambolt hviler tett stopper mot kragen på Huck bolt. Hold verktøyet i en 90-graders vinkel til Huck bolten er festet. Trykk verktøyets trigger for å starte installasjonen syklus.

9 Når bevegelse fremover verktøy 'neseenhet og ambolt opphører og pin halen bryter fri fra Huck bolt, la gå av verktøyet avtrekkeren. Skyv installert lås for å løse ut krage og pin halen fra Huck bolt. Huck bolt erstatning er nå fullført.

Hint

  • Ikke forsøk å bore et stort hull gjennom Huck bolt i ett trinn.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com