Hvordan Grow wheatgrass i Hawaii

April 18

Wheatgrass er en populær supplement som både en saft og i piller, og gir næringsstoffer som vitaminer A, B og E, kalsium, fosfor, kalium, magnesium, jern og sink. Wheatgrass også inneholder aminosyrer og antioksidanter. Dette sunt supplement er tilgjengelig i helse-butikker og smoothie butikker, men er også enkelt å vokse hjemme. Varmen fra Hawaii klima gir en ideell situasjon for voksende wheatgrass.

Bruksanvisning

1 Put hvetegress frø i en skål med vann for å myke dem og gjøre dem klare for spirende. La dem i vann for 6 til 12 timer, deretter tappe dem ved hjelp av en sil med finmasket.

2 Fyll en grunne voksende brett med en kombinasjon av halvtorvmose og en halv matjord. Siden du ikke trenger å opprettholde wheatgrass på veldig lenge, eller la den vokse svært høy, skuffer med 2 inches av voksende fundament er helt tilstrekkelig. Spre hvetegress frøene jevnt over toppen av din jord.

3 Dryss en 1/4-tommers lag av torv mose over hvetegress frø for å beskytte dem. Vann skuffen med 1/4 tomme av vann. Bruk en vannkanne til å skvette vann og unngå å fortrenge frøene i jorda.

4 Sett skuffen på et sted hvor det vil få indirekte sollys. I Hawaii, sette brettet utendørs i det varme været. Vann skuffen hver dag for å opprettholde fuktighet, og se etter gress å spire i sju til ti dager.

Hint

  • Den klorofyll i wheatgrass har en molekylstruktur nær menneskelig hemoglobin, noe som bidrar til å frakte oksygen i blodet. Klorofyll hjelper kroppen å rense dets lever, vev, celler og blod.
  • Harvest og juice wheatgrass når det er 7 inches høy.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com